Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Meghívhatlak egy (folytatás a...

Meghívhatlak egy (folytatás a kérdésben)?

Figyelt kérdés

Ha történetesen egyedülálló Pest megyei egyetemista lány vagy, meghívhatlak egy teára?

De csak hogy ne faltörő kossal kopogjak, előtte beszélgetnénk persze.

Amit rólam itt nagy vonalakban érdemes tudni:

24 éves vagyok, Budapesten laborban dolgozom sok jófej de már boldog párkapcsolatban élő kolléganővel és kollégával, és őket elnézve kedvem lenne már hasonló státuszban lenni 😄

185 centivel nem félek a villanykörte cserétől (mondjuk lakás belmagassága 3,5 méter), és 81 kilóval attól se hogy elsodorna a téli szélfúvás.

Bölcsészek közt reálos, reálosok közt bölcsész voltam mindig is. Ha beszélgethetnéked van egy kicsit a melatonin receptorokról, vagy épp a francia impresszionizmusról akkor egyaránt jó embert találtál.

Megosztó infó következik: vállig érő haj. Ha bejön ez akkor szuper, ha nem akkor... hát... ez van 😄

Hobbik: Edzőterem és túrázás.

Köszi hogy olvastál, kellemes délutánt!

2023. jan. 4. 16:12
1 2
 11/14 anonim válasza:
A szokásos az egekig dicsérem magam, aztán csak valami hülye csaj kell aki MINDENT BEVESZ és a lényeg ebben a 2 szóban található.
2023. jan. 5. 17:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Ejj de savanyú a szőlő valakinél.
2023. jan. 5. 17:04
 13/14 anonim válasza:
Nekem ponthogy tetszik a vállig érő haj. Persze csak ha az illető megfelelően ápolja és jól áll neki
2023. jan. 7. 20:04
 14/14 anonim válasza:

Ez aktuális még? Én most fogok újra jelentkezni egyetemre ( előző túl messze volt és nem kaptam kolit, kb halál volt bejárni), ha ez nem akadály, írhatsz nyugodtan.

25/N, bölcsész, művészlélek, alternatív beállítottsággal

nov. 8. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!