Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kik szoktak fent lenni éjszaka...

Kik szoktak fent lenni éjszaka akik tudnak írni is, mi miatt, mit szoktatok csinálni, hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés
35f hetero, Hajdú-Bihar
2023. jan. 2. 20:25
 1/4 anonim válasza:
En mindig sokaig ebren vagyok es mar ovodaba is tudtam irni. Filmezek, psezek, dumalgatok vagy haverokkal logok. Ismerkedni barhol lehet 🤷 buliba, suliba, meloba, edzesen de neten is.. tinder, badoo, fb, insta stb stb
2023. jan. 2. 22:11
 2/4 anonim válasza:
Én szünetekben vagyok fent éjszaka, mivel iskola időben ilyenkor kelek. Játszani szoktam, olvasni, sorozatot nézni. Nem tudom az ismerkedés ehhez hogy kapcsolódik hirtelen, de ott tudsz ahol szeretnél. Na meg ahol vannak emberek.
2023. jan. 3. 04:00
 3/4 anonim válasza:
Én is éjszakai bagolynak tartom magam, de itt az osztályon elég szigorúan veszik a lámpaoltást. A falon kívül mást nem tudok nézni sajnos. :(
2023. jan. 3. 14:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Debreceni klinika?
2023. jan. 3. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!