Van itt olyan lökött, budapesti, vagy a környéki fiatal nő, aki ismerkedne velem?
Most már kezdem úgy érezni, hogyha a másik fél nem kellőképpen bohókás, legalábbis hébe-hóba kerge lányka, akkor nem tudom lefoglalni.
Eddig sose mondtam, vagy tudtam, hogy milyen legyen a másik fél, se randioldalon, sem pedig beszélgetésekben, de végre sikerült megfogalmaznom.
Húszas éveimben járok, egyébként amennyiben kapok levelet, válaszolok rá az adott kérdéseket illetően. :D
1-túl józan vagyok, nem engednek be
2-köszi :D
3-írhatod is a privátot, ha úgy érzed beleillesz a képbe
4-mert egy nő csak azt az egy dolgot tudja adni egy férfi számára. ugye?
5-mivel heteró férfiként írok, így nem tudom mit kezdhetnék veled ez ügyben
#4 vagyok: nem úgy értettem, hanem azért tartsd a GYIK-odat bent, mert ez nem egy randi oldal, hanem a GYakorIkérdések. :D
Tudom, hogy jó a humorom :D
Akik azt mondják, hogy ez nem egy randi oldal, csak részben van igazuk. A moderátorok nagyon helyes belátással rájöttek, hogy sokkal egyszerűbb, ha itt is csinálnak egy társkereső részleget, ahelyett, hogy a sok ismerkedési tiltást cselesen kikerülő kérdést nézegetnék.
Így jó dolga lett nekik is, és a társkeresőknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!