Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Sokan hogyan találnak párt...

Sokan hogyan találnak párt maguknak, lehet olyannal vannak aki nem is jön be nekik, csak legyen már valaki? Hogyan tudnék én is ilyen lenni, hogy párt akarjak és kész, nem számitson a külső?

Figyelt kérdés

Jó lenne ezt elsajátítani, mert így soha nem lesz senkim. Túl magas a léc. De amugy haverból már van ilyen, hogy oda megyek hozzá, csak hogy maradjon meg a haverság, de 1 óra múlva már jönnék el.

férfi vagyok.

#külső #számitson
2022. dec. 27. 21:02
1 2
 11/19 anonim válasza:

Nekem is magas elvárásaim voltak, de akik megfeleltek volna azok tuti nem lettek volna hűségesek stb. Végül úgy voltam vele hogy nem ragaszkodok a külsővel kapcsolatos elvárásokhoz, belső szempontoknál is elhanyagolható az intelligencia, diploma, meg mi egyebek.

Lett egy olyan párom aki külsőre nem vonz, de nem is csúnya. Átlagos. Okosságra meg... Egyszer mondtam neki a tarhonya szüreteléses álláshirdetést, és elhitte hogy létezik tarhonya virág :) Na de ne is legyen ettől okosabb. Könnyű vele az élet, kiszámítható, ha akarna se tudna hazudni. Az "ideállal" nem lenne ilyen nyugodt kapcsolatom.

2022. dec. 28. 08:48
 12/19 A kérdező kommentje:
11-es magyarul akkor választottál egy buta embert magad mellé, akivel dögunalom lehet az élet, minden lépése kiszámitható. Tudsz vele értelmes témákról beszélgetni?
2022. dec. 28. 10:39
 13/19 anonim válasza:

A 11-es válaszoló jól lenézi a párját, de mégis őt választotta. Mik vannak:)

13# Mások lebecsülése nem vall nagy intelligenciára.

2022. dec. 28. 10:45
 14/19 A kérdező kommentje:
14-es csak gratulálni tudok hozzá, ha neki ez jó. Én nem birnék ilyen kapcsolatban élni.
2022. dec. 28. 10:52
 15/19 anonim válasza:
Már miért lenne dögunalom? Eljárhatnak, kirándulni, úszni, nyaralni, múzeumba, mindenféle rendezvényre, megbeszélik mi megy a tvben. Egy ilyen kapcsolat nekem is jó lenne
2022. dec. 28. 13:54
 16/19 A kérdező kommentje:
15-ös hát ha csak épp arról tudnak beszélgetni mi megy a tv-ben az gáz...de nekem mindegy.
2022. dec. 28. 16:31
 17/19 anonim válasza:
Megbeszélik a látottakat, úgy értettem, poénkodnak közben. Sok pár szokott filmezni.
2022. dec. 28. 18:28
 18/19 anonim válasza:
16# Te miről szeretsz beszélgetni?
2022. dec. 28. 18:29
 19/19 A kérdező kommentje:
18-as mondjuk kicsit úgy a tágabb világról is, plusz történelem, nyelvek stb. nem csak a tv-ben látottakról. Mindegy hagyjuk, elhiszem hogy lehet filmekről beszélni, esetleg van aki sok filmet néz. De én csak ezekről nem tudnék beszélgetni, az kevés nekem, lehet másnak ez a jó.
2022. dec. 28. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!