Sokan hogyan találnak párt maguknak, lehet olyannal vannak aki nem is jön be nekik, csak legyen már valaki? Hogyan tudnék én is ilyen lenni, hogy párt akarjak és kész, nem számitson a külső?
Jó lenne ezt elsajátítani, mert így soha nem lesz senkim. Túl magas a léc. De amugy haverból már van ilyen, hogy oda megyek hozzá, csak hogy maradjon meg a haverság, de 1 óra múlva már jönnék el.
férfi vagyok.
Nekem is magas elvárásaim voltak, de akik megfeleltek volna azok tuti nem lettek volna hűségesek stb. Végül úgy voltam vele hogy nem ragaszkodok a külsővel kapcsolatos elvárásokhoz, belső szempontoknál is elhanyagolható az intelligencia, diploma, meg mi egyebek.
Lett egy olyan párom aki külsőre nem vonz, de nem is csúnya. Átlagos. Okosságra meg... Egyszer mondtam neki a tarhonya szüreteléses álláshirdetést, és elhitte hogy létezik tarhonya virág :) Na de ne is legyen ettől okosabb. Könnyű vele az élet, kiszámítható, ha akarna se tudna hazudni. Az "ideállal" nem lenne ilyen nyugodt kapcsolatom.
A 11-es válaszoló jól lenézi a párját, de mégis őt választotta. Mik vannak:)
13# Mások lebecsülése nem vall nagy intelligenciára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!