Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Anotalkon randiztatok már?

Anotalkon randiztatok már?

Figyelt kérdés
Ha igen pozitív vagy negatív tapasztalat volt?
2022. dec. 25. 01:56
 1/7 anonim válasza:
Nem a legjobb. Ugye írni azt ír mindenki amit akar.
2022. dec. 25. 02:49
 2/7 anonim válasza:

Kétszer lett volna rá lehetőségem, az egyiket elszúrtam a másikat pedig inkább kihagytam. Mindkettő lánnyal hetekig beszélgettem.

Amúgy csak nekem nem dob be soha senkit akár lányt, akár nem, már egy hónapja ? :D

2022. dec. 25. 03:23
 3/7 anonim válasza:
Igen. Vegyes tapasztalat.
2022. dec. 25. 08:47
 4/7 Noren1989 válasza:
Még soha.
2022. dec. 25. 10:05
 5/7 anonim válasza:

Attól is függ hogy férfi vagy nő vagy.

Randizni nem randiztam, de több lánnyal beszéltem már ott hosszabban. Hát, sajnos sokan az életkorukat erősen felkerekítik :/

Aztán persze úgyis kiderül, eddig mindegyikük bevallotta, vagy rájöttem anélkül hogy találkoztam volna velük.

Amúgy nem vagyok túl idős én se (21), de ezek szerint viszonylag a fiatalabb korosztály a jellemző (vagy én azokkal jutok el értelmes beszélgetésig, ami érdekes mondjuk).

Most nem tudom hogy amúgy mennyire őszinte ott a többség, de ha a korukról nem mondanak igazat, lehet másról sem általában, passz. Tehát ilyenek randin is kiderülhetnek 😅

2022. dec. 25. 17:01
 6/7 anonim válasza:
Figyelj,elmondom őszintén hogy soha többet. Mikor meglátam előbe,előtte csak tréfált hogyha majd meglátom elfutok a busz alá,valóban úgy gondoltam de nyilván nem sértettem de ott maradtam a találkozón de utána elmondtam neki hogy nem az esetem ne vesztegessük egymás idejét. Ha jól tudom én sem voltam neki. Mindenesetre soha nem felejtem el azt a találkozót ő volt a legelső úgymond találkozás még most is olyan mintha folytogatnának ha visszagondolok.
2022. dec. 25. 23:23
 7/7 anonim válasza:
Csak egyszer de még kapcsolat is lett belőle. De senkinek nem ajánlanám.
2022. dec. 26. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!