Anotalkon randiztatok már?
Kétszer lett volna rá lehetőségem, az egyiket elszúrtam a másikat pedig inkább kihagytam. Mindkettő lánnyal hetekig beszélgettem.
Amúgy csak nekem nem dob be soha senkit akár lányt, akár nem, már egy hónapja ? :D
Attól is függ hogy férfi vagy nő vagy.
Randizni nem randiztam, de több lánnyal beszéltem már ott hosszabban. Hát, sajnos sokan az életkorukat erősen felkerekítik :/
Aztán persze úgyis kiderül, eddig mindegyikük bevallotta, vagy rájöttem anélkül hogy találkoztam volna velük.
Amúgy nem vagyok túl idős én se (21), de ezek szerint viszonylag a fiatalabb korosztály a jellemző (vagy én azokkal jutok el értelmes beszélgetésig, ami érdekes mondjuk).
Most nem tudom hogy amúgy mennyire őszinte ott a többség, de ha a korukról nem mondanak igazat, lehet másról sem általában, passz. Tehát ilyenek randin is kiderülhetnek 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!