Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A facebook társkeresője...

A facebook társkeresője működik egyáltalán?

Figyelt kérdés

Annyi lányt bejelöltem rajta és semmi eredmény. Pontosabban ilyen chatbot ok vagy minek nevezik, Tajvani lányok. Meg 1 2 utolsó putriban élő lány. De ennyi.

Nálatok működik a dolog?

( most az ilyet hagyjuk hogy csúnya vagy stb mert az relatív biztos tetszik mindenki valakinek)

2022. dec. 16. 11:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
7 es Anonim, köszi a hszt.
2022. dec. 16. 16:35
 12/19 anonim válasza:
Pedig az összes közül ez a legnormàlisabb
2022. dec. 17. 09:44
 13/19 anonim válasza:

Én intenzíven használom. De addig jók az ilyen oldalak amíg nincs rajtuk annyi férfi

Amúgy: 28 vagyok

Csak idősebb ismétlem kizárólagosan idősebb nőkkel ismerkedek 30 de inkább 35-43 éves korig is akar de ritka esetben feljebb is.

Miért?

Mert nem fogom idegeskedni egy fiatal kis K* miatt.

Ha akarok fiatalt majd elmegyek élőben és felszesem vmi buliban vagy becserkeszem majd ha rendbe tettem magam és van erre pénzem stb.

Addig csak ez marad

Nem rossz az a társkereső.

Egyik se rossz csak használni kell tudni vagy inkább használni

Nálam a dagadt lányok ami kiboritja a bilit.

Esküszöm nagyon sokszor hianyolom h be lehessen állítani h SÚLY SZERINT KERESSEL

Mert amikor szembe jön sorozatba a társkeresőn olyan nő aki fejre jó se közbe egy zsír halmaz

Hányinger

Én is voltam kövér lefogytam

Nem áll fel kövérekre

Csak vékony

Amúgy már van egy gyerekem .

De nem velem laknak.

Nincs normális nő

Magyar nők K*-k .

Két három gyerekes anyákkal ítéltem

Szerinted?

Nem undorító?

Másfelől meg oké férfiként oké

Én nagyon vágyom egy külföldi nőre. Még nem mentem ebbe bele mert az angolom rossz azt ebben az évben csinálom meg.

Csak idősebb nő.

30 se oké.

Az idősebb nők "rendesebbek".

2022. dec. 21. 23:35
 14/19 anonim válasza:

* izêltem és nem ítéltem

Mobilom autó korrekció hibák vannak az írásban

2022. dec. 21. 23:37
 15/19 anonim válasza:

De a lényeg: idősebb nők.

Azok fogadó készek.

Fiatalt felejtsd el

Az csak ha tényleg meg vagy fenn tudod tartani

Isten mentsen fiatalabbra időt Pazarolni

Mind állatok

Ember amúgyis állat

Akkor már vmi erettebbet

Ha meg van pénzed buli és hazavinni az ügy okés

Vagy becserkeszni de addig nem

2022. dec. 21. 23:40
 16/19 anonim válasza:

Jah: putris lány se rossz.

Én vmiert iszonyúan vonzodom a kisebbségi nőkhöz.

Tudom h miért: ösztönösebb ek jobban hasonlítanak a nőhöz mint mondjuk a fehér lányok mert ők amúgy is.... Tudod ez a jólét ez elrontja valahol az embert.

Milyen már az amikor mondjuk egy 35 éves nő nem tud megcsinálni egy tükörtojást csak a hímvessző forgatásához ért

Fel Vagyok háborodva komolyan

mondom

Pont ezért a fiatalt inkább elfelejtem olyan célra komoly kapcsolat célra

És igen az általánosítás igenis segít megvédeni a kellemetlen stresszhelyzetek től

Kisebbségi lányok például nem igazán abortálják a gyereket

Magyar lányok meg lazán el mennek abortuszra

Szóval fel van fordulva az egész

De azért nem kell kisebbségi vel összeszűrni a levet feltétlen

Nekem egy ilyen fél kisebbségi fél magyar szerűség től van gyerekem

Hát a viselkedése mindenképp az

Fiatalokat kerüld el csak hogyha tudod biztosítani de anélkül úgyse lesz sikerült úgyhogy végül is mindegy

Egyébként most én is keresek társkeresőn

Velem az a baj hogy egyszerűen minden kapcsolatomat totálisan elrontom nálam nincs barátság pedig lehetne egy csomó olyan lány akivel nem vagyok párkapcsolatban csak összejárunk De én mindent elrontottam

2022. dec. 21. 23:46
 17/19 anonim válasza:

"Milyen putris noket irsz? Nem is ertem

Ha valaki szegeny nem beszelunk igy rola ha meg baj akkor nem kell veluk foglalkozni.

Arulkodik a stilus"

Lehet, hogy ilyenekre gondolt: [link]

Kövezzetek meg, de saját erőből szegénységből kiemelkedett emberként nem gondolom, hogy túl sok közös témám lenne egy hasonló típusú nővel.

Főleg, hogy azt sem tudom minek érdeklődési köröket megadni, amikor nem a megfelelő embereket sorolja egymás mellé. Engem nem köt le a ValóVilág, TV-t sem nézek, nem szeretem a mulatós zenét és gyereket sem akarok, de ha véletlenül egy nővel mégis úgy döntenénk közösen az nem egy olyan lány lenne, akinek már van egy pár meg még ennél is több testvére.

Persze tudom, ne válogassak, hiszen nekem még ilyen elvárásaim sem lehetnek, miközben a nőknek meg bármilyen felszínes lehet, hiszen joga van hozzá és pont.

Nem érzitek a kettős mércét? Nyilván mindenkinek joga van helikopternek is képzelnie magát, de ettől még vannak olyan dolgok, mint realitás. Főleg, hogy ha összejönnék mégis egy ilyen telepi lánnyal, akkor ugyanazok a nők, akik most azon hőbörögnek, hogy ne válogassak fennék a kaszát, hogy mekkora mocskos szemét vagyok, aki a farkával gondolkodik és szegény butuska lányt (aki a nyomornegyed miatt nem tehet butuskaságáról) tuti nem az intellektusáért és személyiségéért választottam, hanem csak azért, hogy legyen kibe üríteni, mert bezzeg a fennkölt belbudai értelmiségi csajok szintjét nem érem el, hiszen mi sem egyszerűbb, mint reggelente sz...rni a vécén egy köteg húszezrest, önfejlesztéssel és akaraterővel pedig még egyszer megszületni egy másik testben. Meditációval pedig átalakítani a személyiséget, hogy a nők számára menőbb, vonzóbb hobbijaim, érdeklődési köreim legyenek.

2023. jan. 3. 06:19
 18/19 anonim válasza:
13-al egyetértek.. 30 év alatti nőkkel nem érdemes foglalkozni.Az a kválkodós időszakuk csak mehfektetni érdemes őket. 30 utàn kezdenek normàlisan viselkedni viszont akkor màr a standardek is a holdon lesznek ezért nehéz.
2023. jan. 3. 06:39
 19/19 anonim válasza:
sztem működik
2023. márc. 20. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!