Punk, goth lányok vannak itt? Mennyire könnyen kaptok párt? Engem a fekete cuccok, egy harisnya szoknyával, bakanccsal levesz a lábamról.
Kaphatnék könnyen, de én nem vagyok könnyen kapható. Az ilyen fetisisztákat pedig lenézem. Soha nem foglalkoznék ilyen emberrel. Max addig állnék vele szóba, amíg elküldöm a jó k anyjába :)
Üdv,
Egy goth
Punk lány jelen. Nem hordok harisnyát vagy szoknyát, nem praktikus, főleg koncertre nem, ott pogózni köll. De amúgy könnyen is keveredek balhéba. A bakancs stimmel. Nem csini vagyok ahogy valszeg elképzeled (különben nem fetisizálnád a szubkultúrát) hanem szakadt, #2 lehet hogy trollkodik de nem áll messze a valóságtól :'DD
Nagyon könnyen ismerkedek, ezzel sosem volt problémám, mindig egyszerre több pasi közül is válogathatok.
Selejtes, mentálisan zavarodott jelentkezőből idegesítően sok van, értelmes, nem perverzből kevés. Úgyhogy minden annak a függvénye, hogy valakinek mennyire elidegeníthetetlen tényező a minőség.
Ha megfelel bármilyen csorgó nyálú, borsóagyú nímand, akkor könnyű párt találni - szerencsére a legtöbb punk és goth lány igényesebb ennél.
"szerencsére a legtöbb punk és goth lány igényesebb ennél."
🤣🤣 főleg mikor literszámra isszák a kannásbort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!