Van itt olyan aki ismerkedne, barátkozna? Ha igen,lehet nekem írni (csak lányok). Köszönöm. 😀 20/L
Áh mennyiszer láttam hogy csak azért nem kellenek nekik a férfiak mert még nem találkoztak megfelelővel. Nincs megfelelő..semmilyen nem kell egy leszbikusnak. Ha viszont ez érthetetlen eme formában akkor egy másik példa: feltéve hogy hetero férfi vagy, neked sem kellene férfi. Mert hetero vagy. Ahogy a leszbikus lányoknak sem kell férfi.
Btw, ahogy látom eddig 1 érdemi választ kaptál, így itt a 2.
Bi lány vagyok, így ha nem zárkózol el tőlünk akkor szívesen beszélgetek mindenféléről. 16L ( lassan 17, de lehet így is túl fiatalnak számíthatok néhány 20 évesnek)
Kár, hogy nem vagytok többen. Legalább nem lenne túlszaporodás a Földön. Csak hogy valami pozitív hozadéka is legyen.
Ezek csak hóbortok a 14-30 éves korosztálynál :).
30 felett az emberek nagyrésze hirtelen mégse leszbi vagy vegul a huuhh de biszex vagyok megis a masik nem mellett dont, hogy termeszetes uton legyen gyermeke :)
Kevesebb az olyan leszbikus akik valoban azok, ha torik, ha szakad. Kicsit unalmas mar ez a slager, johetne valami mas. Az egesz kezdodott az ugyanolyan kabatban es sapkaban vagyunk mozgalommal, aztan ez a nagy majmolas es identitas fosztas ide vezet.
23F
Miert ilyen fogyatekosok a ferfiak, hogy meg ezt sem ertik meg? Ne itt hisztizz egy anonim oldalon hanem ismerkedj a valo eletben basszus!
De a irasotokbol itelve azt sem tudjatok milyen egy nou erintes..ciki!:)
Kerdezo nekem nyugodtan irhatsz!
20/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!