Szerintetek sem működhetne egy kapcsolat 9. és 12.-es közt? Az egyik ismerősömnél jelenleg ez a helyzet, és én nem igazán látom ennek a jövőjét.
És kedves kérdező, akár rólad akár egy baratodrol legyen szó és tenyleg ossze tudnál jönni vele és a 12.es fél is akarja, akkor csak bíztatlak
(11.es voltam Róka Rózsi)
12-esnek szánom:
Nemtudom te milyen világban élsz, lehet egyedül élsz és itt vezeted le minden bajod, de szerintem igen is rendben van, ha emberek erzeseket taplalnak masok fele. És nem tehet róla senki, hogy milyen idős emberbe szeret bele. Manapság már sok 12 éves kislánynak is ban barátja akkor most neki 14/15 évesen nem lehet senkije? Hogy működik ez?
( R.R.)
Miért is ne működhetne egy ilyen kapcsolat? A legtöbb esetben bizony akár ennél több is van életkorba a párok között.
Másfelől pedig a hat- és nyolcévfolyamos gimnáziumokba már 10/11 ill. 12/13 évesen bekerülnek a gimnáziumba, szóval nem az életkor függő.
Az én esetemben fennállt, amikor 18 voltam, hogy a gimiben egy 14 éves lánnyal egymásba habarodtunk. Részletkérdés, hogy akkoriban még szégyenlős fiú voltam, és másnaptól nem mertem szólni a lányhoz (holott én közeledtem hozzá, amit ő örömmel fogadott). Pedig akár egy életreszóló kapcsolat lehetett volna belőle, aznap annyira összemelegedtünk testileg-lelkileg. Sok évvel később kissé szemrehányóan nézet a szemembe egy találkozás alkalmával, immár felnőtt nőként. Vaalhol megértem őt, de hát traumatizált gyerek voltam, egyszerűen lefagytam a gondolattól 18 évesen, hogy végre lehet egy csodálatos barántőm.
(19 évesen végül egy velem egykorú lánnyal jöttem össze.)
Persze h működhet 14 és 18 éves között. Fáj a szívem néha még ma is nő után, de nem tehetek róla, hogy elszalasztottam. Nem én választottam a traumámat. Viszont azon a gyönyörű napon lelket öntött belém és sokat oldott a lányok terén, akaratlanul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!