Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 183 centivel tényleg lehetetle...

183 centivel tényleg lehetetlen férfit találnom?

Figyelt kérdés
Nem az a legfontosabb, hogy magas legyen, de folyton belebotlok 170-175 centis pasikba és muszáj őket elutasítanom mert zavaró hogy sokkal magasabb vagyok náluk
2022. dec. 7. 15:30
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
30-as, a vékonyság elvárást férfi oldalon a legyen izmos elvárással lehetne párosítani, ezek azok a dolgok, amin lehet változtatni. Magasságon semmit nem lehet változtatni
2023. jan. 6. 17:29
 32/33 anonim válasza:

31

Azt kell, hogy mondjam, hogy igazad van (bár szerintem sok nőnek NAGYON nagy áldozatokat kellene hoznia ahhoz, hogy vékony legyen), de nem minden igazságos a világon, ugye?

Meg tényleg nem értem, a 165 cm magas férfi még mindig 1 cm-vel magasabb az ÁTLAG női magasságnál, szóval azért nem kell beledögleni abba sem, ha egy férfi az átlag férfi magasságnál akár 10 cm-vel alacsonyabb.

Na most ha egy férfi 160 cm magas, az már tényleg szívás, de én láttam ilyen magas férfit és egy pillanatig nem gondolkoztam volna azon, hogy legyen vmi. Járni nem feltétlenül jártam volna vele, de másban benne lettem volna...

2023. jan. 6. 17:38
 33/33 anonim válasza:

Érdekes én pont annyi vagyok, de sajnos hozzád már elég idős(nem öreg) vagyok! 😂

Különben nem értem hogyan jön ki valakinek a 183 cm-er, ha -+3 centi van köztetek az nem tragédia, észre sem veszik, sőt sok olyan pár van ahol a nő sokkal magasabb és boldogok! Persze ez elég ritka, de 1-2 centi nem dominál.

2023. ápr. 17. 02:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!