Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 183 centivel tényleg lehetetle...

183 centivel tényleg lehetetlen férfit találnom?

Figyelt kérdés
Nem az a legfontosabb, hogy magas legyen, de folyton belebotlok 170-175 centis pasikba és muszáj őket elutasítanom mert zavaró hogy sokkal magasabb vagyok náluk
2022. dec. 7. 15:30
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
Egyébként a 183 centi még nem vészes.
2022. dec. 8. 16:23
 22/33 anonim válasza:
Vannak pedig olyan pasik akik az izmos nőkre hajtanak, 20-as, bár ez talán új divat mostanában
2022. dec. 8. 16:31
 23/33 anonim válasza:

“Mondjuk annyit számít, hogy bután néz ki egy magas lány mellett egy alacsony fiú. Meg milyen már, hogy lábújjhegyre kell állnia a srácnak egy pusziért“

Én már alacsonyabb lányt is láttam lábujjhegyre állni, mivel hirtelen Ő cuppantott oda a pasijának! Ha az ilyen egyoldalúan megy, mindig csak ugyanaz a fél csinálja először, akkor az nem is igazi kapcsolat! Meg aztán a magasság miatt még nem feltétlenül néz ki bután, nem azon múlik!

2022. dec. 8. 16:47
 24/33 anonim válasza:
Amúgy 183 cm tényleg nem vészes, bőven vannak magasabb férfiak, de ha éppen abban a közegben nem találni...
2022. dec. 8. 16:50
 25/33 anonim válasza:
Aki a testmagassága alapján akar párt választani az megérdemli, hogy egyedül maradjon.
2023. jan. 5. 01:12
 26/33 anonim válasza:

25

Nem értek egyet veled. Én igazán nagyon toleráns embernek tartom magam, de vannak olyan dolgok, amik annyira régóta velünk vannak, hogy már szinte lehetetlen eltekinteni tőlük. Ilyen a testmagasság is. A férfiak magasabbak és erősebbek fizikailag, mint a nők, ez évezredek óta így van. Én is magas vagyok (majdnem annyira, mint a kérdező), volt dolgom nálam alacsonyabb férfiakkal és úgy éreztem magam (60 kilósan), mint egy debella. Egyik barátnőmnek tök ugyanolyan testalkata van, mint nekem és ő is erről számolt be. Hogy amikor társkeresőn találkozott nála akár csak pár centivel alacsonyabb férfiakkal is, akkor az az érzése volt, hogy föléjük tornyosul.

Természetesen egyáltalán nem zárkóznék el attól, hogy egy nálam alacsonyabb férfi legyen a párom, de akkor valószínűleg erősnek kellene lennie, hogy ez a "kicsiny bálna vagyok" effektus elmúljon a részemről.

2023. jan. 5. 09:39
 27/33 anonim válasza:
Egyébként meg tényleg kíváncsi vagyok, hogy ha egy 157 cm magas férfi arról írna, hogy problémás párt találnia, akkor mivel lehetne vigasztalni. Ti. egy 183 cm magas nő 7 cm-vel magasabb az átlag férfi magasságnál. Egy 157 cm magas férfi meg 7 cm-vel alacsonyabb az átlag női magasságánál.
2023. jan. 5. 10:00
 28/33 anonim válasza:
26, 60kg nem sok pedig, mondjuk ha sportolsz, akkor lehet pár pasinál erősebb vagy
2023. jan. 5. 12:58
 29/33 anonim válasza:

“vannak olyan dolgok, amik annyira régóta velünk vannak, hogy már szinte lehetetlen eltekinteni tőlük”

Hülyeség, bármitől el lehet tekinteni, csak akarni kell! Mindenkinek kell hogy valamiben más legyen, nem csak mindenben a megszokott trendet követni, és valaki például ebben is lehet kivétel!

2023. jan. 5. 17:58
 30/33 anonim válasza:

29

Nekem volt dolgom nálam alacsonyabb férfiakkal és nem mondom, hogy szörnyű volt, de ezerszer inkább leszek extrém azzal, hogy teljesen másként öltözködök és gondolkozom és viselkedek, mint az átlag, mint hogy azzal emelkedjek ki a tömeg közül, hogy egy nálam egy fejjel alacsonyabb férfivel mutatkozom. Lehet ezt felszínesnek meg mindenfélének titulálni, de sajnos akkor én ilyen felszínes vagyok. És alighanem a nők nagyrésze ilyen felszínes, mert ritkán látni magasabb nő-alacsonyabb férfi párost.

És nem tudom, mire fel van a nagy felháborodás, mert ahogy egy férfinél a magasság egy jópont, addig a nőknél a vékonyság az.

Mindezek után elárulom, hogy az ÖSSZES férfi partnerem velem egymagas volt (egy kivételével), szóval nagyon sok nővel ellentétben nekem nincsenek ilyen elvárásaim, hogy "a férfi legyen minimum 10 cm-vel magasabb, hogy tűsarkút húzhassak, blabla".

2023. jan. 6. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!