Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Első randin ciki sört inni...

Első randin ciki sört inni férfinak?

Figyelt kérdés

Első találkozásunkkor egy 25 év körüli lánnyal a Deák téren találkoztunk. Rábíztam a lányra, hogy hova menjünk, beültünk valami random helyre. Sört akartam inni, de mikor kértem, nagyon furán nézett rám a pultos srác, így végül vodka narancs maradt.

Nem szeretek töményezni hétköznap, a lány akivel mentem fröccsöt ivott egyébként.

Első randin a sör az túl "egyszerű"? vagy mi baj vele

2022. dec. 6. 09:43
1 2
 11/19 anonim válasza:
A sör undorító. Büdöset büfögsz tőle és egyébként is undorító sörszagod lesz. Én elhánynám magam, utálom a sörszagot. Pfujj.
2022. dec. 6. 11:16
 12/19 anonim válasza:
#9 Jajj, bocsánat, elfelejtettem, hogy ma már az a normális, ha a nő csinál mindent, ő fizet, meg még ő is dugja meg a randi végén a faszit. Nehogy a teremtés koronájának letörjön a műkörme, vagy anyagilag tönkremenjen egy korsó sör miatt.
2022. dec. 6. 11:34
 13/19 Stefan11 válasza:
Igyál azt amit szoktál máskor is.aki így elfogad az később sem reklamál.Sörtöl bűzlöl,az a nő aki ilyen prolikkal leáll,az hozzád való.Igényes nőre ne számíts,mert azok rögtön levonják a konzekvenciát,miféle vagy.
2022. dec. 6. 11:53
 14/19 anonim válasza:
Szeretem a sört, de szerintem első randin nem kéne alkoholt inni. Beszélgetni kéne meg egymást megismerni, nem piálni. 38/f
2022. dec. 6. 13:00
 15/19 A kérdező kommentje:
13-as, apámnak 4 diplomája van, és szereti a sört, de te biztos többre vitted nála, ő csak egy proli :-)
2022. dec. 6. 13:35
 16/19 anonim válasza:
#15 Hagyd, szerintem ő sörből csak a Kőbányait ismeri. Honnan ismerne mást?
2022. dec. 6. 13:37
 17/19 anonim válasza:
Azt igyál amit szeretsz, az a ciki ha meg akarod játszani magad
2022. dec. 6. 14:57
 18/19 anonim válasza:
Szerintem manapság nem gáz ha bikáztál volna sem, (vagy mi a neve annak a fosnak amitől zombi lesz valaki) az első randin.
2022. dec. 6. 17:16
 19/19 anonim válasza:
Pont le szoktam szrni, hogy ki szerint mi furcsa. Ha én sört kívánok inni, akkor sört fogok inni és ha a csaj emiatt nem találkozik velem többet, akkor azt hiszem én nem vesztettem semmit.
2022. dec. 6. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!