Első randin ciki sört inni férfinak?
Első találkozásunkkor egy 25 év körüli lánnyal a Deák téren találkoztunk. Rábíztam a lányra, hogy hova menjünk, beültünk valami random helyre. Sört akartam inni, de mikor kértem, nagyon furán nézett rám a pultos srác, így végül vodka narancs maradt.
Nem szeretek töményezni hétköznap, a lány akivel mentem fröccsöt ivott egyébként.
Első randin a sör az túl "egyszerű"? vagy mi baj vele
Teljesen jó a sör első randin. Én vodkát egészen biztosan nem innék ilyen szituációban, és ha a pasi azt kérne, azon is csodálkoznék. Mondjuk nálam már az rossz indítás lenne egy első randin, hogy nekem kell kitalálnom, hova menjünk.
35/N
Aki budapesti az nem akad fenn rajta, hogy "hova menjünk"
A Deákon kb 5 méterenként vannak helyek, megkérdeztem melyik szimpibb számára, nem kell túlfilozofálni.
Ő fröccsöt ivott, akkor a sör miért lenne rosszabb? :D
Az már furább, hogy vadidegenek miatt meggondolod magad, meg az, hogy azt hiszed, hogy a tömény kevésbé rossz, mint a sör...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!