Miért kell ismerkedési ettikettek szerint ismerkedni, miért nem jó arról beszélni ami csak úgy jön?
Figyelt kérdés
Sokkal jobb úgy ismerkedni, hogy azt mond ami jól esik, ami jön. Nem szeretem azt, hogy szabályrendszert alakítanak ki arról, hogy mondjuk mit írj neki, miről beszélgess vele, mintha egy öncenzúrát kéne magunkba fecskendezni. Nem szeretek úgy ismerkedni, hogy a megmondó emberek diktálják azt mi a jó. Szerintem ismerkedésben nincs olyan, hogy jó vagy rossz, hanem mások diktálják a normát.2022. nov. 28. 10:50
1/7 anonim válasza:
Igazából ha bejössz másiknak ugyan mindegy hogy mit mondasz nem kell túl agyalni
2022. nov. 28. 11:15
2/7 A kérdező kommentje:
De sajna el lehet ijeszteni őket és az is amiatt van, mert a divat diktálja mi az ami ijesztő. Például ijesztő tud lenni a tapasztalatlanság, de azt nem tudják elmondani miért. Persze nem kell ezzel kezdeni azonnal, viszont ne legyen már ez ijesztő.
2022. nov. 28. 11:22
3/7 anonim válasza:
Nem kell. Mondjuk az érthető,ha. A másik megker,hogy ne a szexuális fétis legyen az,amit első randin ki akarsz tárgyalni.
2022. nov. 28. 11:24
4/7 anonim válasza:
Van egy barátnőm. Kb az első vagy max a második randin felhozza témában, hogy gyereket akar. Persze tök jó, hogy az elején tisztázni akarja, de gyanítom ez a viselkedése nagyban hozzájárul ahhoz, hogy nincs pasija.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem másoknak kell megfelelned, csak saját magadnak. Vannak olyan emberek, akik nem idomulnak a társadalmilag elvárt/elfogadott normákhoz. Nincs ezzel semmi baj, csak nekik tudomásul kell venni, hogy nehezebben boldogulnak az életben
2022. nov. 28. 11:36
5/7 anonim válasza:
Te mégis milyen ismerkedési etikettről beszélsz? Életemben nem hallottam ilyenről: talán éppen ez a szerencsém?
2022. nov. 28. 11:39
6/7 anonim válasza:
Azért, mert az átlagember kommunikációs készségei a béka s.gge alatt vannak, és kell ennek kompenzálásaként egy protokoll.
2022. nov. 28. 11:45
7/7 anonim válasza:
Én már randizni se szeretek mert egy megrendezett mű szituáció ahol a legjobb arcodat kell mutatni mint egy állásinterjún. Ráadásul még a külvilágnak is promózni kell hogy ti épp milyen jól érzitek magatokat, sokkal természetesebb amikor csak ketten vagyunk nem kint az utcán.
2022. nov. 28. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!