Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Csajok tényleg ilyen szánalmas...

Csajok tényleg ilyen szánalmasak a férfiak?

Figyelt kérdés
Csináltam egy kamu csaj akkot egy társkereső oldalon vicc amilyen szánalmas üzeneteket kapok ez nálatok is ez a jellemző. Hát eddigi tapasztalatom kamu nőként könnyebb kommunikálni, már sok mindent értek amikor én próbálkoztam csajozni mit rontottam el
2022. nov. 26. 16:55
 1/7 anonim válasza:
Olyan sok mindent nem tanulhatsz belőle, van egy átlagos kamu profil, kapsz 100 üzenetet rá. Igen 85 kb borzalmas, de 15 igényes, nyilván azoknak nagyrésze lehet nem is akar semmit csak alkalmit, viszont a lényeg az hogy elképesztően hatalmas a verseny a nökért
2022. nov. 26. 17:08
 2/7 anonim válasza:
Én azt nem értem mikor fullos csajok regisztrálnak társkeresőre bár lehet akkor mind kamuprofil.
2022. nov. 26. 17:46
 3/7 anonim válasza:
Kamuprofil nagyrészt, lopott képekkel
2022. nov. 26. 17:49
 4/7 anonim válasza:
nem kollektiven a ferfiak, de akik a neten ismerkednek azoknak a nagy hanyadosuk az.
2022. nov. 26. 18:28
 5/7 anonim válasza:

És most az a 100, aki rád ír, elmondja a nőket mindenféle gyökérnek, mert nem írsz vissza/bunkó vagy/egyszavas válaszokat adsz.

Lehet a sok kamuprofil mögött kíváncsi férfiak vannak..

2022. nov. 26. 18:29
 6/7 anonim válasza:

Régebben én is társkeresőztem (nő vagyok), de aztán kitöröltem a regisztrációmat, mert semmi normális üzenetet nem kaptam. Tényleg normálisan ki volt töltve az adatlapom, fénykép is volt. A levelek többsége egyéjszakás kaladra invitált. Voltak pár szavas, semmitmondó üzenetek. Elenyészően kevés, normális hangvételű levelet kaptam. Hát, ha még a helyesírás is megfelelő volt, akkor már totál boldog voltam :D Ráadásul ezek többségéről is kiderült, hogy vagy nem stimmel az életkora az adatlapján leírtakkal, vagy személyes találkozásnál fel sem ismertem, mert totál másképp nézett ki, mint a képeken.

Szóval, én feladtam :)

2022. nov. 27. 20:40
 7/7 anonim válasza:
Jó, majdnem elhittem.
2022. nov. 30. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!