Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fiús lány ismerkedne 24 éves...

Fiús lány ismerkedne 24 éves pasival?

Figyelt kérdés

Budapesti volnék, szerelemben lennék, nem találom szebbik felem, kérdésemet így kiteszem. :)

Kb. 180 centis egyetemistáról lenne szó, akinek az érzéseit még az msc se viszonozza.

Amennyiben kellene még fontos infó, örömmel leírom, ugyanakkor tulajdonképpen privátban gondoltam az ismerkedést tervezgetni.

2022. nov. 22. 20:25
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:

Szerintem a kérdező erte gondolt a "fiús" alatt:

[link]

🤣🤣🤣🤣

2022. nov. 29. 22:48
 32/34 A kérdező kommentje:

egyrész rohadt jó szám. sokadjára hallgatom, de jobban elgondolkodtat a kérdésed. tulajdonképpen én mégis mit értettem fiús lány alatt?

[link]

például ez a lány, akit találtam a neten random képeknél. (remélem jó a link.)

tehát én egyrész látom, hogy nincs vakolat. még csak egy szál ékszer se. smink még rosszabb napokon is csak alapozó, ha ne adj isten véletlenül eszébe jut. (itt most van rúzs.) rövid haj. tulajdonképpen a nőknél a plázacica inverze. (már várom a poént: ha nem nyávog, akkor ugat? vagy: ez nem egy kisfiú, aki rátalált anyja sminkkészletére?)

jó kérdés... eléggé androgün. viszont a kemény személyiséghez kevés lennék. nem is bírnám, ha esetleg az életben viselhetetlen terheit kéne átvenni. nyilván egy része kezelhető. az biztos, hogy a humoromat bírnia kell...

2022. nov. 29. 23:17
 33/34 A kérdező kommentje:

jah még egy poén!

- szerintem a kérdező "férfi" létére leszbikus. - átlagos, munkanélküli gyakos

2022. nov. 29. 23:19
 34/34 anonim válasza:

Szia

Írj:)

2022. dec. 2. 09:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!