Értelmes nővel akarok ismerkedni 35 éves korig, valaki?
Én csak azt nem értem, hogy egy olyan ember, akinek nincsenek barátai és a legkisebb dologra is ilyen otrombán reagál, miért gondolja még mindig, hogy nincsenek normális nők... Kicsit magadba kellene nézni és nem csak mások felé kellene elvárásnak lennie, hogy normális legyen.
Egyébként a stílusodból ítélve, nem csoda, hogy nem jössz ki másokkal. Ezzel nem bántani akar senki, csupán felhívni rá a figyelmed, hogy túlzott elvárásaid vannak.
Nem kapsz piros pontot, mivel a moderátorok letiltották az adott funkciót, ugyanis idejöttetek trollkodni, szemétkedni és egymás szemétségeit felpontoztátok.
Egy teljesen normális kérdést írtam ki amit komolyan gondoltam. Nem fogok unatkozó bohócokkal vitatkozni. Hagyjatok békén.
Még mindig várom az értelmes nőt. Írjon, várom a kedves levelet ami tényleg ismerkedést tükröz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!