Létezik crossdresser társkereső?
Tetszenek a feminin férfiak, főleg ha női ruhában és sminkben kifejezetten lánynak látszanak.
Olyat keresnék, akinek valódi hosszú haja van.
Mondjuk, akit a mindennapokban egy rocker, metalos pasinak gondolnának mások. Lehet goth stílusú is.
40 körüli kotosztályban.
Milyen oldalon kereshetnék?
De azok homoszexuális társkeresők, nem?
Nő vagyok.
Az 1-es válaszoló vagyok.
A planetromeo melegeknek van. Az smpixie-n vannak férfiakkal ismerkedő nők is. LMBT facebook csoportokban szintén találhatsz feminin pasikat.
Nekem írhatsz akkor is, ha nő vagy. Persze, ha 40+ vagy és olyat is keresel, akkor nem szóltam.
Mondjuk a hosszú hajú, sminkelős, nőies kategória már nem éppen crossdressing, inkább femboy kategóriára keress rá illetve ha keresel, úgy add meg. A crossdressing az, amit a neve is sugall, cross-dressing. Én pl. ilyen vagyok, szeretek női ruhákat hordani a lakásban, de egyáltalán nem vagyok nőies és soha nem is akartam az lenni. A sminkeléstől meg aztán pláne a falra tudok mászni. Sajnos az én dolgomat is megnehezíti pár- illetve partnerkereséskor hogy a crossdressing hallatán is mindenki rögtön arra gondol, hogy én valami transz vagyok aki nőként akar élni, pedig a crossdressing teljesen mást jelent...
Hogy a kérdésre is válaszoljak, érdemes lehet elmenni fétis partikra, ott lehet találsz 1-2 ilyen fazont, vagy ahogy előttem is írták, LMBTQ+ csoportokban érdemes még keresgélni. SM-et nem ajánlom, ott az emberek 90%-ával még csak beszélgetni sem tudsz, a maradék 10-ből 9 meg vagy nem akar kapcsolatot, vagy egy bizonyos ember miatt van fent, stb. nagyon-nagyon nehéz kifogni rajta normális embereket, ráadásul az inkább BDSM társkereső.
Ez engem is érdekelne
Győriek írjatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!