Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Létezik crossdresser társkereső?

Létezik crossdresser társkereső?

Figyelt kérdés

Tetszenek a feminin férfiak, főleg ha női ruhában és sminkben kifejezetten lánynak látszanak.

Olyat keresnék, akinek valódi hosszú haja van.

Mondjuk, akit a mindennapokban egy rocker, metalos pasinak gondolnának mások. Lehet goth stílusú is.

40 körüli kotosztályban.

Milyen oldalon kereshetnék?

2022. nov. 22. 16:41
 1/8 anonim válasza:
Szia! Én pont ilyen vagyok. Majdnem derékig érő valódi hajam van és metálos pasinak gondolnak mások, mert az vagyok. A goth stílus is közel áll hozzám. Feminin arcom van. Volt már, hogy emiatt nőnek néztek. Viszont nem vagyok crosdresser, igaz régebben érdekelt az ilyesmi. 30 körüli vagyok. Csak barátság érdekel, vagy az igazi társ. Más tényleg nem.
2022. nov. 22. 17:29
 2/8 anonim válasza:
40 körülit, viccelsz? Tizenévesek ilyenek, nem egy 40-es rocker.
2022. nov. 22. 17:30
 3/8 Egy senki. válasza:
SM Pixie-n meg Planet Romeo-n vannak páran.
2022. nov. 22. 18:50
 4/8 A kérdező kommentje:

De azok homoszexuális társkeresők, nem?

Nő vagyok.

2022. nov. 22. 18:52
 5/8 anonim válasza:

Az 1-es válaszoló vagyok.

A planetromeo melegeknek van. Az smpixie-n vannak férfiakkal ismerkedő nők is. LMBT facebook csoportokban szintén találhatsz feminin pasikat.

Nekem írhatsz akkor is, ha nő vagy. Persze, ha 40+ vagy és olyat is keresel, akkor nem szóltam.

2022. nov. 23. 00:25
 6/8 anonim válasza:

Mondjuk a hosszú hajú, sminkelős, nőies kategória már nem éppen crossdressing, inkább femboy kategóriára keress rá illetve ha keresel, úgy add meg. A crossdressing az, amit a neve is sugall, cross-dressing. Én pl. ilyen vagyok, szeretek női ruhákat hordani a lakásban, de egyáltalán nem vagyok nőies és soha nem is akartam az lenni. A sminkeléstől meg aztán pláne a falra tudok mászni. Sajnos az én dolgomat is megnehezíti pár- illetve partnerkereséskor hogy a crossdressing hallatán is mindenki rögtön arra gondol, hogy én valami transz vagyok aki nőként akar élni, pedig a crossdressing teljesen mást jelent...

Hogy a kérdésre is válaszoljak, érdemes lehet elmenni fétis partikra, ott lehet találsz 1-2 ilyen fazont, vagy ahogy előttem is írták, LMBTQ+ csoportokban érdemes még keresgélni. SM-et nem ajánlom, ott az emberek 90%-ával még csak beszélgetni sem tudsz, a maradék 10-ből 9 meg vagy nem akar kapcsolatot, vagy egy bizonyos ember miatt van fent, stb. nagyon-nagyon nehéz kifogni rajta normális embereket, ráadásul az inkább BDSM társkereső.

2022. nov. 27. 18:04
 7/8 anonim válasza:

Ez engem is érdekelne

Győriek írjatok

2023. ápr. 8. 11:25
 8/8 anonim válasza:
Én is ismerkednék crossdresserekkel. békés megyei vagyok
2023. ápr. 16. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!