Ajánlanátok jó társkeresőket?
Figyelt kérdés
Ne legyen egy pénznyelő.
Amikor csak a prémium előfizetéssel lehet írni, húzni, látni embereket. Tudom, rengeteg ilyen, ha nem mind. De hátha ti tudtok kivételekről.
Legyen kamu szűrésre lehetőség. Nagyon sok mindenhol az álprofil. Egyszrűen használhatatlannak érzek egy-egy alkalmazást.
Tudtok olyant, ami ezt a kettőt teljesíti valamilyen mértékben?
Eddig a fb társkeresője az, ami eléggé rendben van.
Az eHarmony is nagyon komoly, ellenben nem támogat bizonyos országokat.
2022. nov. 15. 23:06
1/5 anonim válasza:
Itt vagyok például én!
Régóta keresem a társam, egyedülálló, hetero férfiként. 😃
2022. nov. 16. 10:43
2/5 anonim válasza:
Randik.hu - teljesen ingyenes és részletes, bár nem tudom, hogy a “kamuszűréssel” hogyan áll, vagy még hasonlóképp Love.hu
2022. nov. 16. 12:23
3/5 anonim válasza:
Erre a kérdésre válaszolt válaszokra én is kíváncsi vagyok!
2022. nov. 16. 21:30
4/5 anonim válasza:
Való élet! Internetes társkeresés 2015 óta halott így reménytelen lenne akármilyen társkereső oldallal kísérletezni. Való élet meg tele van lehetőségekkel. Pl: ha van jó hobbid amit szeretnek a nők akkor ott, szórakozóhely, fesztivál, rendezvény, haveri társaság. Ezek közül mindegyik jobb az internetes felesleges pénzlehúzó szaroknál!
2022. nov. 19. 06:50
5/5 A kérdező kommentje:
#2 köszönöm a választ!
#4 na akkor szingli maradok :))
2022. nov. 19. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!