Így milyen partnert találhatok ? 26/F
Figyelt kérdés
Közelebb érzem magam a 30hoz mint a 20hoz, általában ilyenkor minden csajnak már gyereke van, vagy heti 7napot dolgozik és nem ér rá velem irkálgatni vagy talalkozni, nektek milyen tapasztalataitok van ?2022. nov. 16. 23:39
11/13 anonim válasza:
#10 múltkor pont volt egy ilyen hogy elkezdett jàtszmàzni hogy nem vàlaszolt és mikor leìrtam hogy sajnàlom de én màr eléggé érett és felnőtt vagyok hogy ilyen nem vàlaszolós csicskasàgban benne legyek érdekes egyből jött a vàlasz.. De az ez a miss kihaénnem hogy szia, ok remélem te is megtalálod az igazit xd szóval persze bennem is van hiba de normàlisan àllok mindenkihez van tartàsom és ha besokallok elküldöm a búsba hogy szórakozzon màssal
2022. nov. 17. 15:31
12/13 anonim válasza:
Van kedved beszélgetni? 24/N
2022. nov. 22. 20:26
13/13 anonim válasza:
Szóval párom 30 volt, 1500 km-re mikor összejöttünk. Nem ettől függ, milyen partnert találsz. 1es voltam.
2022. nov. 22. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!