Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Így milyen partnert találhatok...

Így milyen partnert találhatok ? 26/F

Figyelt kérdés
Közelebb érzem magam a 30hoz mint a 20hoz, általában ilyenkor minden csajnak már gyereke van, vagy heti 7napot dolgozik és nem ér rá velem irkálgatni vagy talalkozni, nektek milyen tapasztalataitok van ?

2022. nov. 16. 23:39
1 2
 1/13 anonim válasza:
26 éves korom óta kapcsolatba vagyok, így nem tudom.
2022. nov. 16. 23:59
 2/13 anonim válasza:
hát nehéz ebben a korban, de siess mert 30 felett már csak a selejtek maradtak😅 tisztelet a kivetelnek
2022. nov. 17. 00:05
 3/13 anonim válasza:

Bármilyet. 26 évesen manapság nagyon keveseknek van gyereke, az igaz, hogy felnőttek, dolgoznak nem érnek rá 0-24-ben, de ilyen az élet.

Ha a tiéd nem, ott is gondok vannak, nem dolgozol?

2022. nov. 17. 01:04
 4/13 anonim válasza:
Az hogy senki se normális.
2022. nov. 17. 03:37
 5/13 anonim válasza:
Én már 30+-os vagyok. Ebben a korban már szigorúan csak bal lábbal ismerkedem, pedig néha a jobbal is odarúgnék.
2022. nov. 17. 04:06
 6/13 anonim válasza:

Hát sajna igen sztm ez az a kor amikor a legnehezebb párt találni/választani.

Összejöhetsz egy 18 évessel, de ő meg valószínű tanulni fog még jó pár évig és nagyon nem tudsz még komoly dolgokat tervezni vele mert fordulhat az agya és máris otthagyott. A veled hasonló azonos korú lányok akik még mindig szinglik vagy csak rövid kapcsolatuk van mindíg azoknál meg vmi nincs rendben a fejben.

Az értelmesebb fajták már mind kapcsolatban vannak és senki nem akarja elengedni őket.

De van az a kis maradék 1% akikkel minden rendben csak el vannak bújva, na őket kell keresni.😄

(Őket nem a buliban meg instán fogod megtalálni az 1x biztos.)

2022. nov. 17. 10:48
 7/13 anonim válasza:
Milyen partnert szeretnél?
2022. nov. 17. 11:33
 8/13 anonim válasza:
Szerintem a "nem érek rá" csak kifogás a részükről, nem hiszem el, hogy egy felnőtt embernek ne lehetne magánélete a munka mellett is, ha akarná. Az igényeik magasak, szerintem a többségük azt hiszi, hogy neki alanyi jogon jár Mr. Perfect, a többi jelentkezőt meg kapásból kiszórják valamilyen mondvacsinált indokkal. Kevés közöttük az őszinte és becsületes, nagy részük sunyin viselkedik, szó nélkül kilépnek az ismerkedésből, vagy egyszerűen csak hülyítenek, de amikor konkrétan kezdeményezel, akkor vége az egésznek. Egy elutasítást sem tudnak tisztességesen, normálisan megfogalmazni, mert vagy eltűnnek, vagy úgy alakítják a dolgokat, hogy megpróbáljanak bűntudatot kelteni benned, mintha te lennél a hibás azért, mert érzéseid vannak és próbálkoztál náluk.
2022. nov. 17. 12:41
 9/13 anonim válasza:
Lehet normàlisat találni 30 felett is csak szerencse kell hozzà..
2022. nov. 17. 14:57
 10/13 anonim válasza:

A 8as válaszadóval maximálisan egyetértek. Gerinctelenek, nagyképűek, várják a sülrgalambot, amikor meg elmondod a véleményed, vagy elküldöd őket melegebb éghajlatra még ők vannak megsértődve. Egy férfinak legyen tartása, ne csicskuljon be egy nőnek se.

Évek óta fent vannak társkeresőkön, elolvassa az üzenetet, de nem akar visszaírni. Szánalmas

2022. nov. 17. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!