Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Idősebb férfiak ismerkednének...

Idősebb férfiak ismerkednének 26 éves nővel komolyabb szándékkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék ismerkedni nálam idősebb férfiakkal (35-50 év), mert a korosztályomhoz általánosságban képtelen vagyok vonzódni.

Alapvetően komoly kapcsolatra vágynék vagy legalábbis sok türelemre és hosszabb távú ismerkedésre, mivel úgy hozta az élet, hogy még mindig szűz vagyok. Akit ez nem zavar és nyitott lenne eleinte csak beszélgetésre, írjon rám nyugodtan.

2022. nov. 15. 23:14
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
#30: Sajnálom, velem is történt már ilyen párszor. Azt hittem, hogy végre találtam egy értelmes, normális nőt, akivel lehet beszélgetni, aki érdeklődő, aki nem lép le szó nélkül. Aztán borult minden, egyik pillanatról a másikra. Ilyenkor mindig ezerszer visszaolvastam az utolsó üzenetemet, kerestem, hogy mivel bánthattam meg az illetőt, de semmi sértőt, ízléstelent sem találtam. Az a legrosszabb az egészben, hogy lógva hagynak, eleinte várod, hogy mikor válaszolnak, aztán rájössz, hogy soha. És aztán csodálkoznak, hogy miért ítélkezel látatlanban. Hát pont ezért, mert sorozatosan ezt tapasztalod. Mindenki bőszen ígérget, hogy ő nem tűnik el, ő korrekt, aztán meg...
2022. dec. 30. 20:35
 32/32 anonim válasza:

Hello! Még aktuális a kérdés?

Ha igen akkor én szívesen megismernélek. Írj privit ha még szeretnél ismerkedni

2023. jan. 2. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!