Idősebb férfiak ismerkednének 26 éves nővel komolyabb szándékkal?
Sziasztok!
Szeretnék ismerkedni nálam idősebb férfiakkal (35-50 év), mert a korosztályomhoz általánosságban képtelen vagyok vonzódni.
Alapvetően komoly kapcsolatra vágynék vagy legalábbis sok türelemre és hosszabb távú ismerkedésre, mivel úgy hozta az élet, hogy még mindig szűz vagyok. Akit ez nem zavar és nyitott lenne eleinte csak beszélgetésre, írjon rám nyugodtan.
Kedves Mind!
Az eddig felmerülő dolgokra reagálnék gyorsan.
- Igen, "ez a szutyok" amúgy válaszol, amennyiben valaki normális, értelmes üzenetet ír.
- Ha valaki gyerekesnek tartja azt, hogy ismerem magam annyira, hogy tudjam magamról azt, hogy valóban nem tudok a saját korosztályomhoz vonzódni, akkor legyek gyerekes, nem zavar. És tudom, hogy ez nem feltétlenül "normális", de sajnos ez van, ilyen vagyok és nem tudok ellene tenni. Ettől még talán én is megérdemlem a boldogság legalább csak lehetőségét. Eddig korombeli srácokkal próbálkoztam és nem véletlenül vagyok szűz: nem megy, semmi vonzalmat nem tudok érezni. Nem elvi kérdés ez nálam, nem is az egzisztencia miatt van, hanem nem tudok mit tenni ez ellen, érzem, amit érzek.
- Ha jól alakul a beszélgetés, és egy hullámhosszon érzem magam valakivel, akkor nem "tűnök el", ahogy valaki ismeretlenül rögtön ítélkezve ezt állította. Annyi, hogy van életem az interneten kívül is, így nem 0-24-ben lógok itt GyK-n, tehát nem feltétlenül tudok rögtön és azonnal vagy nagyon hamar válaszolni. Ha valakivel nem érzem a közös hangot, akkor pedig azt tisztázom, mert szeretem a korrektséget. (Ezt ismeretlenül vagy elhiszi nekem valaki, vagy nem.)
- Fontos még hozzátennem (ezt sajnos kihagytam a leírásból, de hasznos lett volna kapásból megemlíteni, elnézést kérek miatta): budapesti vagyok.
Köszönöm annak, aki komolyan veszi a kérdést és ismeretlenül próbál azért adni a szavamra, hinni nekem. Aki előre ítélkezik felettem, tegye nyugodtan; nem állt szándékomban senkit "felháborítani" a kiírással (bár tegyük hozzá azt is, hogy nem kötelező sem privát üzenetet írni, sem kommentelni, de aki mégis fontosnak érzi levezetni a feszültségét vagy kiírni magából a véleményét, nyilván rendben van, a szólásszabadságot és szabad véleménynyilvánítást fontosnak tartom).
Szép estét kívánok!
Bírom, hogy 5 férfi írta itt, hogy oké, írj - miközben a csaj leírta, hogy ha gondoljátok, írjatok neki. :D :D :D Szövegértés 0? Vajon ők is kaptak egy esélyt, bár az alapállást sem voltak képesek felfogni, hogy nekik kell keresniük a nőt?
Kíváncsi lennék, mi lett. 4 nap alatt már elég sokat lehetett beszélgetni. Lett győztes? :D Tök jó lenne, hogy mint egy állásinterjún vagy pályázaton, a kérdező kiírná, hogy vége, lezárult az interjúszakasz, a győztes X Y 45 éves baranyai vállalkozó vagy ilyesmi.
Nos, akkor lássuk, mi történt itt!
November 15-én írta ki a kérdést, még aznap írtam neki.
November 16-án válaszolt is, megint írtam neki (kettőt is, közte egy képet).
November 16-án válaszolt, ekkor közli, hogy ő még nem küldene képet - ha megnézte a képem, tetszhettem neki, mert folytattuk. Ki ne kattintana arcképre? De ez mindegy is. Megint válaszoltam neki.
November 18-án válaszolt, még aznap írtam is neki.
November 19-én válaszolt, hogy hazament vidékre, ezért nem lesz ideje írni, ha lesz, akkor mindenre válaszol. November 20-án írtam neki, hogy rendben.
November 23-án válaszolt, tényleg mindenre, ami téma volt, ezért joggal hihettem, hogy lesz folytatás, így még aznap válaszoltam neki.
És itt volt a vége. Még írtam neki 2-3 héttel ezelőtt, hogy minden rendben van-e, de ez csak naiv formaság volt részemről, tudtam, hogy semmi sincs rendben.
November 15-től 23-ig írt talán 10 levelet se, aztán eltűnt. Ebben semmi meglepő nem lenne, hiszen EZ a gyakori! Ilyenek a gyakoris nők. Hány tűnt el válasz nélkül, sokan képcsere után is, pedig akkor igazán mondhatták volna, hogy bocsi, nem tetszel (ilyen is volt, aki megírta, hogy nem vagyok az esete, és mentünk tovább egymás nélkül), de folytatták a levelezést, majd hirtelen ghosting a semmiből 0 indokkal. Ő is ilyen lett, csak ő képet sem küldött magáról.
Na, de itt jön a fordulat. Nézzük a 16-án 19:34-kor ide írt válaszát!
"Ha jól alakul a beszélgetés, és egy hullámhosszon érzem magam valakivel, akkor nem "tűnök el", ahogy valaki ismeretlenül rögtön ítélkezve ezt állította. Annyi, hogy van életem az interneten kívül is, így nem 0-24-ben lógok itt GyK-n, tehát nem feltétlenül tudok rögtön és azonnal vagy nagyon hamar válaszolni."
Nos, de... eltűnt. Az elején simán elnéztem, hogy nem ír gyakran, még azt is, hogy mikor elment hétvégére, szombat este írt, hogy majd lesz, aztán csak szerdán írt. Viszont most, hogy már több mint egy hónapja nem írt, bizony túl vagyunk ezen, hogy szükség van "sok türelemre és hosszabb távú ismerkedésre", mert az nem hosszú távú ismerkedés, hogy 1 hónap után is várom, hogy írjon. Ugye ha tudnék róla bármit, vagy esetleg csak egy magyarázatot, akkor joggal hihetném, hogy ezt szó szerint kell érteni, és ha majd márciusban bukkan fel, hogy folytassuk az ismerkedést, mert most van ideje, akkor is esetleg ha nagyon elkeseredett lennék, elfogadnám, de több hétnyi nem válaszolás bizony azt jelenti akár 15, 25, 35, 45 éves vagyok, hogy ebből nem lesz semmi. Vagy akkor kötötte volna azt is ki, hogy eltűnhet egy hónapra.
"Ha valakivel nem érzem a közös hangot, akkor pedig azt tisztázom, mert szeretem a korrektséget. (Ezt ismeretlenül vagy elhiszi nekem valaki, vagy nem.)"
Velem volt közös hang, mert volt nemcsak közös témánk, hanem közös érdeklődési körünk, ezt most nem írom le. Tehát velem, akivel még közös hang is volt, nem tisztázta, miért tűnt el, miért tisztázta volna olyannal, akivel nincs közös hang? Korrektség? Hol? Ebben a történetben annyi a korrektség, hogy 26 éves szűz, és nem 13 évesen orálozott már 15 pasit. Nagyjából ennyi a korrektség benne.
Úgy néz ki, én jobban akartam elvenni a szüzességét, mint ő elveszteni. És mint írtam, küldtem magamról képet, és utána még írt pár levelet, sőt, az utolsó eltűnős levelét is kérdéssel zárta, tehát igazán nem lehet mondani, hogy ne tetszettem volna neki.
Mit értetek az alatt, hogy kamu volt? Kamus nő, vagy poénból irkáló troll férfi? Őszintén szólva utóbbit nem éreztem, mert mikor a közös témával kapcsolatban belementünk a részletekbe, valahogy hihetetlennek tűnt, hogy azt férfi írta volna. Úgy általában is megismerem, ha nővel beszélgetek, valahogy az írásképből lejön, na, mindegy, ez lehet tévedés is, nem vagyok mágus.
A lényeg, hogy ez még gyakoris szinten is nagy csalódás volt. Mondhatni övön aluli ütés. Mert a legtöbb gyakoris nem válaszol a sok gyökérnek, aki sértegeti, pláne úgy, hogy leírja, ő aztán nagyon korrekt, ezért nyugodt lehetsz benne, hogy lesz valami. Nem lett semmi! Csak ez a rohadt 19:34-es írása ne lenne fent a 22-es kommentben, rég elengedtem volna a témát.
Azért zavar, mert megint elhittem, hogy lehet egy normális kapcsolatom.
viszlát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!