Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 45 eves ferfi vagyok, találok...

45 eves ferfi vagyok, találok itt olyan nőt aki komoly kapcsolatot keres?

Figyelt kérdés

2022. nov. 15. 17:17
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Akkor csak nem volt szerencséd. :)

Majd lesz.

Gondolj bele, akinek az autóddal kéne flexelni, az úgyis veszett fejsze nyele, de nem?

2022. nov. 16. 09:02
 12/21 anonim válasza:

Próbáld meg, soha nem lehet tudni.

Nekem még nem sikerült.

F47.

2022. nov. 16. 10:38
 13/21 anonim válasza:

Ha mélyen hívő lennél, akkor igen. De semmiképpen ne legyél vakon hittérítő!

Tapasztalataim szerint a legmélyebben hívők (vagyis sok-sok véletlen tévedést elnézők, megbocsátók) a legjobb lelkületű emberek!

Ez a legutóbbi időben SOKSZOROSAN GYÜMÖLCSÖZŐ/GAZDAGON KAMATOZÓ tapasztalatom. Szinte mindig van jó szándékú segítsége, bármilyen élethelyzetemben.

Számítógépes/internetes műszaki hiba esetében pedig szinte állandó készenlétben vannak tartalék emberek.

Tartozol valamilyen történelmi gyökerű egyházi közösséghez? (római katolikus, görög katolikus, evangélikus, református?)

2022. nov. 17. 01:17
 14/21 anonim válasza:

Éppenséggel van. :)

De ( és ami után mindig a lényeg következik):

- többszáz km van köztünk

- elváltam és van már gyerekem

- nem tervezek többet szülni

- nagy valószínűséggel hasonló portfóliójú nőkre bukkansz, esetleg tinikre, de ők leginkább "támogatót" keresnek.

Sok sikert, és talán tényleg több értelme volna társkeresőnek, kivéve ha a tükör is inkább szilánkosra törik, miután belenéztél. :)

2022. nov. 17. 11:27
 15/21 anonim válasza:
#9: Na igen, csak hol vannak azok a nők, akik tényleg értékelik ezt is? Normális, tanult, értelmes embernek tartom magam, képes vagyok arra, hogy összeszedetten fogalmazzak, nem farokképpel indítok, mindig megpróbáltam érdeklődően és türelmesen állni másokhoz, és még humorom is van (igaz, alapvetően fanyar és szarkasztikus, de volt, hogy úgy megnevettettem nőket, hogy fuldokoltak meg majdnem bepisiltek). Elnéztem azt is, ha valaki extrán félénk volt, elnéztem, ha 30 évesen azt sem tudta, mihez akar magával kezdeni egy félbehagyott egyetem után, elnéztem, ha semmilyen szociális élete sem volt, elnéztem, ha voltak apróbb külső szépséghibái, de semmi. Sokféle módon próbálkoztam, élőben is, társkeresőn is, itt is sokakkal beszélgettem, de mindig ugyanaz lett a vége. Gyakran csak hülyítettek, sokszor még ennyit sem kaptam vissza, csak szó nélküli eltűnést, vagy fanyalogtak a külsőmön, pedig nem vagyok istentelenül ronda (bár jóképű sem, viszont rendszerint fiatalabbnak tartanak a koromnál). Úgyhogy a sok csalódás, keserűség, sérülés stb. után már nem sok mindenhez van kedvem, inkább maradok egyedül, mint hogy felesleges körök lefutása után újra és újra megalázó lepattintásokat kapjak, pedig lassan már családot kellene alapítanom. Én sem vagyok tökéletes, de másoktól sem vártam el ezt soha, ehhez képest csak a sok szart kaptam a fejemre.
2022. nov. 17. 11:44
 16/21 anonim válasza:

Tisztelt férfiak (15-ös is),

nem lenne célravezetőbb élőben ismerkedni? Közlekedési eszköz, kirándulás, sportlétesítmény, mittudomén, stb.? Vagy ez ma már nem működik? Én annak idején nyitott szemmel jártam, mosolyogtam azokra, akiket aranyosnak találtam, vagy megtetszettek. Aki veszi a lapot, azzal lehet pár szót váltani és utána úgyis kiderül, hogy lesz-e folytatás, lesz-e kedve együtt egy teát meginni. Mondjuk igen, a mi korosztályunk (40-50) viszonylag sok nehézséggel küzd, hiszen mikor mi voltunk fiatalok, akkor megkaptuk, ha valami nem tetszik, "el lehet menni". Küzdöttünk a nagy semmiben a nagy semmiért. De azért meg lehetne próbálni élőben ismerkedni. Vannak pl. nyílt kirándulások, a nemzeti parkok honlapján fent vannak, ahol egymást nem ismerő emberek gyűlnek össze. Vagy újra tanulni, és esetleg ott. Tanfolyam, tánc, esetleg egy új szak vagy kiegészítő az egyetemen.

2022. nov. 20. 12:09
 17/21 anonim válasza:
#16: Élőben is ismerkedtem, de volt pár katasztrofális élményem. A gond ott kezdődik, hogy sokszor már eleve a szemkontaktust is nehéz felvenni a nőkkel, belebújnak a telefonjukba, vagy akármi más. Én is szoktam stírölni a nőket, de marha nehéz még csak szemezni is. Egyébként faluhelyen élek, kisvárosok meg falvak vannak a környezetünkben, ahol kb. semmi sincs, normális ismerkedési lehetőség egyáltalán semmi. A legközelebbi nagyváros olyan 70 km, azért meg nem fogok hétvégente elutazgatni oda, hogy hátha valahol belebotlok valakibe. A 30 körüli nők szerintem egyébként sem arról híresek, hogy mondjuk túrázni mennének vagy múzeumokat látogatnának.
2022. nov. 20. 12:24
 18/21 anonim válasza:
Hát igen, így nehéz. Mondjuk ez a telefonbuzulás elképesztő. Nekem még retró mobilom van, tudatosan, és mindenki lenéz miatta, de kb. leszrom. Félek attól, hogy ha internetes telefonom lenne, én is bújnám egyfolytában. Meg aztán én még az a korosztály vagyok, aki telefonfülkében telefonált, mikor katona volt az első udvarlóm. Az is igaz, hogy a természet és a kultúra nem nagyon érdekli a mai fiatal nőket, inkább a körömlakkszínek. A múltkor a vonaton két lány közel 1 órán át képes volt a műkörmökről meg lakkokról beszélni, azt hittem, agybajt kapok. Esetleg templomba nem jársz? Falun szoktak még hírek lenni a faluból elkerült emberek gyermekeiről, azok között esetleg valaki? Nálunk, a szülőfalumban lett így több házasság is, hogy a gyerekek visszajártak a nagyszüleikhez, akik már városon nőttek fel, és nyaranta mi, a falusiak, bevontuk őket a nagy bandázásokba, és ott ismerkedtek meg fiúkkal, akikkel aztán később házasságot kötöttek. Nincsenek ilyen hírek nálatok, hogy ki nem házasodott még vagy esetleg ki vált el?
2022. nov. 20. 12:46
 19/21 anonim válasza:

Attól függ, mi az, ami számodra még belefér. A saját korosztályod női (ahogy én is) ha társat keresnek, ritkán teszik "mindenmentesen", azaz többnyire van gyerekük. Ha viszont csak olyannal ismerkednél, aki még nem szült, akkor inkább a huszonéveik végén, harmincas éveik elején járók jöhetnek szóba.

Lehet, hogy akad belőlük itt is, de hogy épp belebotoljon ebbe a kérdésbe, és kedve is legyen jelentkezni, ahhoz elég nagy mázli kell.

2022. nov. 20. 13:19
 20/21 Kroms válasza:
Ahogy többen is utaltak már rá, ebben a korban többnyire olyanokat fogsz találni, akik "extra csomaggal" jönnek. Azt egyébként érdemes tudni, hogy a 18-30 közötti nők többsége elsődlegesen külső alapján választ, 30 fölött pedig előtérbe kerül náluk a vagyoni helyzeted. Vagyis csak annyit kell tenned, hogy a felső 5%-ba kerülsz, és máris megnyílik előtted a lehetőségek tárháza.
2022. nov. 20. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!