45 eves ferfi vagyok, találok itt olyan nőt aki komoly kapcsolatot keres?
Akkor csak nem volt szerencséd. :)
Majd lesz.
Gondolj bele, akinek az autóddal kéne flexelni, az úgyis veszett fejsze nyele, de nem?
Próbáld meg, soha nem lehet tudni.
Nekem még nem sikerült.
F47.
Ha mélyen hívő lennél, akkor igen. De semmiképpen ne legyél vakon hittérítő!
Tapasztalataim szerint a legmélyebben hívők (vagyis sok-sok véletlen tévedést elnézők, megbocsátók) a legjobb lelkületű emberek!
Ez a legutóbbi időben SOKSZOROSAN GYÜMÖLCSÖZŐ/GAZDAGON KAMATOZÓ tapasztalatom. Szinte mindig van jó szándékú segítsége, bármilyen élethelyzetemben.
Számítógépes/internetes műszaki hiba esetében pedig szinte állandó készenlétben vannak tartalék emberek.
Tartozol valamilyen történelmi gyökerű egyházi közösséghez? (római katolikus, görög katolikus, evangélikus, református?)
Éppenséggel van. :)
De ( és ami után mindig a lényeg következik):
- többszáz km van köztünk
- elváltam és van már gyerekem
- nem tervezek többet szülni
- nagy valószínűséggel hasonló portfóliójú nőkre bukkansz, esetleg tinikre, de ők leginkább "támogatót" keresnek.
Sok sikert, és talán tényleg több értelme volna társkeresőnek, kivéve ha a tükör is inkább szilánkosra törik, miután belenéztél. :)
Tisztelt férfiak (15-ös is),
nem lenne célravezetőbb élőben ismerkedni? Közlekedési eszköz, kirándulás, sportlétesítmény, mittudomén, stb.? Vagy ez ma már nem működik? Én annak idején nyitott szemmel jártam, mosolyogtam azokra, akiket aranyosnak találtam, vagy megtetszettek. Aki veszi a lapot, azzal lehet pár szót váltani és utána úgyis kiderül, hogy lesz-e folytatás, lesz-e kedve együtt egy teát meginni. Mondjuk igen, a mi korosztályunk (40-50) viszonylag sok nehézséggel küzd, hiszen mikor mi voltunk fiatalok, akkor megkaptuk, ha valami nem tetszik, "el lehet menni". Küzdöttünk a nagy semmiben a nagy semmiért. De azért meg lehetne próbálni élőben ismerkedni. Vannak pl. nyílt kirándulások, a nemzeti parkok honlapján fent vannak, ahol egymást nem ismerő emberek gyűlnek össze. Vagy újra tanulni, és esetleg ott. Tanfolyam, tánc, esetleg egy új szak vagy kiegészítő az egyetemen.
Attól függ, mi az, ami számodra még belefér. A saját korosztályod női (ahogy én is) ha társat keresnek, ritkán teszik "mindenmentesen", azaz többnyire van gyerekük. Ha viszont csak olyannal ismerkednél, aki még nem szült, akkor inkább a huszonéveik végén, harmincas éveik elején járók jöhetnek szóba.
Lehet, hogy akad belőlük itt is, de hogy épp belebotoljon ebbe a kérdésbe, és kedve is legyen jelentkezni, ahhoz elég nagy mázli kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!