Komoly kapcsolatot szeretnék, de valahogy nem találok. (? )
Figyelt kérdés
Nem vagyok csúf és nem is topmodell..
Szeretném megtalalni. 15/l
Koromrol nem kérek kritikát. Köszönöm!
2015. ápr. 1. 23:40
2/18 anonim válasza:
Jó én megértem, hogy 15 évesen is a komoly kapcsolatot keresed, de majd idővel rájössz, hogy ez nem ilyen egyszerű.
4/18 pepperbá válasza:
komoly kapcsolatban állhatsz micimackóval
5/18 A kérdező kommentje:
Elég szomorú hogy így leneztek. Ha lennétek elég tökösek, akkor normális választ írtátok volna. Tisztelt a kivételnek!
2015. ápr. 1. 23:44
8/18 anonim válasza:
Megmondom őszintén nem tudom miért nem találsz kapcsolatot. Halvány gőzöm nincs, és nem is lesz. Nem ismerlek, szóval nem értem, hogy várhatod el hogy segítsek.
Amit viszont tudok mondani, az egy rohadt nagy alapigazság szerű valami amit mindenki benyög. Blabla 2Xév alatt ne akarj komoly kapcsolatot, mert nem sok esélyed van rá, hogy lesz.
Aztán fenetudja :D (17F)
9/18 anonim válasza:
# 7 akkor minek tetted föl a punáját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!