Ide miért szinte kizárólag csak csávók írnak?
Sok férfi szintén tesz vagy tenne érte, de rengeteg nőnek meg nem számít mennyire intelligens vagy törődő egy férfi.
Ha nagyképű, bunkó, gazdag, kigyúrt, akkor már nyert ügye van, mert nagyon sok csajnak csak ennyi kell.
És ennek láttán sok férfinak aki nem a fentebb említett réteget képviseli már inkább elmegy a kedve és kétségbeesetten próbál valami más megoldáshoz folyamodni.
#12 Biztos, van ilyen is, de egy valóban intelligens ember nem áll le olyan "bezzeg azok az istenfattya chadek, akik mindenkit elvesznek előlem, és a buta krvák, akiknek ez kell!!!!" kirohanásokat tartani, mint amiket ezen az oldalon szoktak a férfiak.
Hanem a probléma megoldásán dolgozik, ami lehet benne is és a megcélzott rétegben is.
Nekem nem volt eddig egy olyan lány barátom se, akinek pl. a gazdagság vagy a kigyúrtság követelmény lett volna partnerkeresésnél. Azért ezt a kettőt említettem, mert a nagyképű meg a bunkó szubjektív, mindenkinek más az ingerküszöbe ezen a téren. Így többek között nem értem, hogy a sok férfi miért olyan nőtípus után ácsingózik, ami barátnak vagy havernak szóba sem jöhetne, mert a személyisége taszítja.
13: Ott a pont, te legalább gondolkozol is
Az inceleknek meg üzenem hogy nem biztos hogy a nőkben van a hiba ha nem buknak rájuk a nők
13.
Én meg sok felszínes csajt láttam, akiknek pont ez számít, nem a belső értékek, ezek a golddiggerek...
És manapság ez elég trendi sajnos.
Írnak ők csak látják, hogy túl sok a pöcs, itt sokan csak prütykölni szeretnének...
Ám nyugi ők is nézik az oldalakat, sőt priviben válaszolnak is.
Nyíltan azért kicsit nehezebb nekik, mert akkor zaklatás áldozatává is válhatnak,
"soha a büdös életben nem hallottam olyat senkitől, hogy könnyű lenne ismerkedni nőként"
Hát igen 1000 ajánlatból kiválasztani azt az egyet ami őszinte optimális, esetleg tökéletes ugyan olyan nehéz mint 999 elutasítás és kudarc után megpróbálni még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!