Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ide miért szinte kizárólag...

Ide miért szinte kizárólag csak csávók írnak?

Figyelt kérdés
2022. nov. 8. 19:28
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
Mert a nők már nem merik kiírni, hogy egy nő ír ide. A privát áradat miatt.
2022. nov. 8. 19:33
 2/25 anonim válasza:
Minek írjanak ide nők? Azért a legtöbb nőnek nem nagyon kell teperni hogy valaki ismerkedni akarjon velük, de ez mindig így volt, elvégre ők a szebbik nem. Férfiak között már jóval több olyan megkeseredett van, aki itt próbál valakit találni akivel tud beszélgetni legalább
2022. nov. 8. 19:48
 3/25 anonim válasza:
A csajok minek írjanak? Ők már foglaltak.
2022. nov. 8. 20:10
 4/25 anonim válasza:
Én nem értem...Most magamtól eltekintve, aki egy átlagosan szép lány voltam fiatalon, gyönyörű szép barátnőim is voltak, de soha a büdös életben nem hallottam olyat senkitől, hogy könnyű lenne ismerkedni nőként. Dehogy az.
2022. nov. 8. 20:27
 5/25 anonim válasza:

#5: hát igen, ha a szép nőknek nehéz, hát még a férfiaknak!? :D

Többnyire a férfiak a kezdeményezők, társkereső oldalakon a nemek aránya is ezt mutatja, a nők többsége inkább csak csendben vár, hátha megtörténik a csoda (tehát nem keresgélnek ennyire aktívan), szóval természetes, hogy több férfit látni, mint nőt.

2022. nov. 8. 20:36
 6/25 anonim válasza:

Társkeresőbe én nem írok, nem szeretek online ismerkedni, amúgy se férfiakkal fogok összejönni, mert leszbikus vagyok.

Barátkozni szoktam itt csak.

2022. nov. 8. 20:42
 7/25 anonim válasza:
#5: persze, nőknek is épp olyan nehéz olyan társat találni aki azért jól is néz ki, egyébként értelmes, okos, vicces, kedves meg még ezer más, ez nem kevés kritérium, de általánosságban több lehetőségük van válogatni, érdemes megnézni olyan videókat pl. ahol tök átlag lány és fiú profillal bemutatják mik az arányok tinderen
2022. nov. 8. 20:44
 8/25 anonim válasza:
Mert a nőknek nem kell semmit nyújtani a szépségen kívül, ki van nyalva a fenekük. Ezért unalmas a legtöbb nő, soha nem várták el tőlük a személyiséget vagy a változatosságot, soha nem kellett kitalálniuk, mivel szórakoztassák a másikat vagy mit mondjanak. A férfi dolga a hódítás és az, hogy érdekesnek tűnjön.
2022. nov. 8. 21:21
 9/25 anonim válasza:

Mert a csajok általában sokkal könnyebben szereznek pasit, mint a pasik csajt, ezért nincs szükségük erre.

Még ha neten is ismerkednek, akkor is csak felraknak egy-két képet magukról Tinderre meg ide-oda, aztán már próbálja is becserkészni őket a sok kangép.

Fiúknak nem ilyen könnyű, ha csak nem vagy valami gazdag alfahím.

2022. nov. 8. 22:53
 10/25 anonim válasza:
Mert a csajok élőben is kapnak pasit.
2022. nov. 8. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!