Ki mit gondol??
Figyelt kérdés
Szerintetek hány éves kortól lehet valakinek barátja??(írd le korod és a nemed köszi)2022. nov. 1. 13:11
1/4 anonim válasza:
Ez szerintem nem korfüggő, attól, hogy van valakinek barátja az nem egyenlő azzal, hogy bármilyen nemi érintkezés legyen.
2022. nov. 1. 13:15
2/4 anonim válasza:
Barátja lehet egy 12 évesnek is, de nem ugyanazt tartalmazza a kapcsolatuk mint egy 30+ éveseknek.
Komoly párkapcsolata olyannak legyen aki úgy érzi készen áll rá, érzelmileg nyitott. Ez lehet egy 16 éves is.
Ha pedig azt nézem hogy "lehet" akkor onnantól hogy anyu megengedi.
2022. nov. 1. 14:23
3/4 anonim válasza:
Szerintem 16-tól kezd optimális lenni. (F40)
2022. nov. 1. 15:03
4/4 anonim válasza:
Hát nekem 14 évesen lett barátnőm először, akibe szerelmes is voltam. Úgy 6 hónap elteltével feküdtünk le egymással. Nem igazán éreztem érettnek magam, de vele megpróbáltam felnőttként viselkedni, még ha nem is voltam az.
33F
2022. nov. 1. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!