Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ezt az üzenetet hogy értsem?

Ezt az üzenetet hogy értsem?

Figyelt kérdés

Udvarol nekem egy srác, de mivel minden baratnőm is oda van érte, én nem igazán akarok tőle semmit, pedig tetszik nekem nagyonis.

Egy ideje minden este ír és beszélgetünk.

Most pár napja nem beszéltünk és küldött egy ilyen üzit.

👱 🧊 = 👨 😕

2022. okt. 18. 21:36
1 2
 11/16 anonim válasza:
Még van "udvarló" úgy mint rég?
2022. okt. 19. 03:44
 12/16 anonim válasza:
Hu de cringe 🤣
2022. okt. 19. 07:46
 13/16 anonim válasza:
De az két gyerek kettő más!
2022. okt. 19. 07:49
 14/16 anonim válasza:
Eggyik szöke a másik barna!
2022. okt. 19. 07:50
 15/16 anonim válasza:
"Udvarol nekem egy srác, de mivel minden baratnőm is oda van érte, én nem igazán akarok tőle semmit, pedig tetszik nekem nagyonis." Ez a női logika még nekem is fájt. A Jóisten mentsen meg az ilyen agyhalott nőktől, bár tapasztalataim szerint sajnos elég sok van belőlük.
2022. okt. 19. 08:21
 16/16 anonim válasza:

Hm.

Nekem egészen más jutott eszembe a jégkockáról🙄

Ahogy fekszel az ágyadban hason meztelen és a srác szeretné ebben a lüktető állapotban a kis jégkockát végigcsúsztatni a hátadon végig a popsin és addigra el is olvad mert löki a hőt a test.

Ja amúgy lehet arra gondolt, hogy hideg vagy vele 😆 ne gondold már túl ennyire a dolgokat, miért nem lehet őszintén?!

2022. okt. 19. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!