Vane itt olyan lány, aki 18 körüli és ismerkedne egy 30 éves férfivel? Pest Megyében lakok.
Bizonyára. Én soha egy forintot nem fizettem senkinek. Meg lennél lepve, hogy a fiatal lányok nagy része milyen önérzetes és még csak meghívni sem hagyja magát.
Nem mondom hogy nem próbálnék ki egy sugar kapcsolatot csak a helyzet dinamikája miatt, tapasztalatszerzés kedvéért, de egyelőre sokkal egyszerűbb jófej lányokat találni a két szép szememért. :D
9, lehet az aranykorod 25-40 között, csak attól függ hány milliárd van a bankszámládon. Mert ha panelban vagy valami külvárosi házban laksz és minden héten dolgozni jársz, nem lesz itt aranykor csak átlag szomorú élet.
Leonardo Dicaprioval is hogy elbánt az élet, szottyadt dagadt öregember lett, de a fiatal kori kinézete és a vagyona kompenzálja a jelenlegi kinézetét. Te mivel tudod majd kompenzálni hogy 40 évesen. 25 éves barátnőd legyen?
Férfiaknak 30-nál KEZDŐDIK. Soha olyan terülj terülj asztalka és kánaán nincs senkinek, mint egy 30 éves férfinak aki stabilan áll a lábán.
"a női 15-25 között"
milyen nő, ember? Egy 15 éves még gyerek, te nyomorult. De látom hogy titeket ez baromira nem érdekel, egy 11 évesre is rámásznátok ha olyan teste lenne... Hányingerem van már az ilyen gyökerektől.
15-öt írtam, és nem 11-et. Ne ferdíts, nyomi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!