Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkedés 30 évesen! El...

Ismerkedés 30 évesen! El vagyok szomorodva! Hol lehetne, milyen esélyek vannak?

Figyelt kérdés

Huszonéveim eleje felé volt egy komoly kapcsolatom (nem éltünk együtt), de utána lelkileg is nehéz évek jöttek, rengeteget tanultam a munka mellett és bele is voltam ragadva egy plátói dologba.

Tavaly kezdtem el ismerkedni, főleg interneten, mert a környezetemben sajnos nem igen vannak jelenleg olyan férfiak, akikkel lenne esély.

Viszont nyögvenyelősen halad kicsit. Nehéz normális embert találni a társkeresőn (gondolom ezt a másik nem is ugyanígy tapasztalja és meg is értem), a normálisak ritkán írnak rám, szerintem túl szürke lehet a profilom. :D

Attól félek, ez az az korosztály, amikor nagyon sokan vannak éppen (sajnos sokszor MÉG) párkapcsolatban.

Külföldre szeretnék költözni, ez is nehezítő tényező.

Plusz bevallom őszintén, nagyon megszoktam az életemet olyannak, amilyen így egyedül.

Fontos nekem a sport, ragaszkodom hozzá, magamnak való vagyok. Nem tudom, hogyan alkalmazkodnék, pláne, ha a sportot ott kellene hagynom, vagy nagyon erősen redukálnom kellene, vagy ugyanez az énidővel.

Társasjátékos illetve gamer nem vagyok. Egyáltalán amúgy élőben hogyan ismerkedhetnék?

2022. okt. 10. 17:46
1 2
 11/12 anonim válasza:

Szerintem rengetegenen vannak így mint te, mármint hogy nem sok helyre mászkálnak. Találni csak úgy tudsz ha sokat keresgélsz. Próba szerencse.

Hová akarsz költözni?

2022. okt. 17. 18:21
 12/12 anonim válasza:

pár észrevétel:

"normálisak ritkán írnak rám" --> miért nem írsz rájuk te?

"külföldre szeretnék költözni" --> ha ez konkrét terv a közeljövőre, akkor szerintem nem érdemes most komoly kapcsolatot építened, majd ha elköltöztél

"nagyon megszoktam az életemet..." --> minél idősebb vagy, ez annál inkább így lesz; egy párkapcsolat kompromisszumokkal jár, de teljesen oké, ha te most nem szeretnél kompromisszumokat kötni

összességében nekem az jön le, hogy nem kéne komoly kapcsolatot erőltetned most. persze éld az életed, ismerkedj akár online akár ha élőben összeakadsz valakivel, de ne görcsölj. ha nyitott vagy laza kapcsolatokra, akkor az opció lehet.

"élőben hogyan ismerkedhetnék?" --> ismerősökön keresztül, hobbikon keresztül főleg

2022. nov. 3. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!