Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkedés 30 évesen! El...

Ismerkedés 30 évesen! El vagyok szomorodva! Hol lehetne, milyen esélyek vannak?

Figyelt kérdés

Huszonéveim eleje felé volt egy komoly kapcsolatom (nem éltünk együtt), de utána lelkileg is nehéz évek jöttek, rengeteget tanultam a munka mellett és bele is voltam ragadva egy plátói dologba.

Tavaly kezdtem el ismerkedni, főleg interneten, mert a környezetemben sajnos nem igen vannak jelenleg olyan férfiak, akikkel lenne esély.

Viszont nyögvenyelősen halad kicsit. Nehéz normális embert találni a társkeresőn (gondolom ezt a másik nem is ugyanígy tapasztalja és meg is értem), a normálisak ritkán írnak rám, szerintem túl szürke lehet a profilom. :D

Attól félek, ez az az korosztály, amikor nagyon sokan vannak éppen (sajnos sokszor MÉG) párkapcsolatban.

Külföldre szeretnék költözni, ez is nehezítő tényező.

Plusz bevallom őszintén, nagyon megszoktam az életemet olyannak, amilyen így egyedül.

Fontos nekem a sport, ragaszkodom hozzá, magamnak való vagyok. Nem tudom, hogyan alkalmazkodnék, pláne, ha a sportot ott kellene hagynom, vagy nagyon erősen redukálnom kellene, vagy ugyanez az énidővel.

Társasjátékos illetve gamer nem vagyok. Egyáltalán amúgy élőben hogyan ismerkedhetnék?

2022. okt. 10. 17:46
1 2
 1/12 anonim válasza:
sportolok én is,meg játszom és magamnak valo vagyok
2022. okt. 10. 18:16
 2/12 anonim válasza:
Lehet, hogy tudat alatt taszítod a férfiakat azzal a kisugárzással, hogy eléggé bezárkózol, illetve hogy talán túlgörcsölöd a dolgokat. (Egyébként egy kapcsolatban is meg lehet oldani, hogy jusson magadra időd.) Én társkeresőztem, de nem költöm a pénzemet senkire, úgysem írnak vissza egy normális üzenetre sem, akkor meg minek pazaroljam az időmet, az energiámat és a pénzemet?
2022. okt. 10. 19:46
 3/12 anonim válasza:
De amúgy most őszintén, minek neked partner, ha nem akarsz semmiben igazodni?
2022. okt. 10. 20:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy semmiben se akarok igazodni
2022. okt. 10. 20:51
 5/12 anonim válasza:

Szerintem ha megismersz egy Neked szimpatikus személyt és tényleg megszereted, akkor tudsz változni és félre tudod tenni egyre jobban az énidőt! Nem azt mondom hogy teljessen félre kell tenni!

Csak Neked is számítani fog/ számítania kell hogy a másik fél is boldog legyen, így ez is fontossá válik számodra! Ha tényleg boldog párkapcsolatra vágysz! Így, megfelelő partnerrel könyebb változtatni az értékrendeden!:)

Lehet neten is találni megfelelőt, de élőben is meg van rá az esély, csak online sok negatív tapasztalat miatt hamar elmegy az ember kedve tőle!

Legyél jó kisugárzású, vidám, pozitív hozzáállású a dolgokhoz és könnyebben közelítenek meg Téged is!

F

2022. okt. 10. 21:04
 6/12 anonim válasza:
Yaaay, tegnap lettem 30 éves. Így még nincs sok tapasztalatom ezzel a korosztallyal, viszont nekem altalaban az jött be, hogy picit lebutítottam magam, hogy ne gondoljam túl a dolgokat és akkor csak sodródtam az árral
2022. okt. 10. 22:37
 7/12 anonim válasza:
Én férfiként írom hogy próbálj egy kicsit lazulni.Nem biztos hogy a feszes életmód kedvez a társkereséshez.Egy kérdés,mert számomra ez nem derűlt ki egyértelműen.!te pasiként ismerkedsz pasikkal?
2022. okt. 11. 04:33
 8/12 A kérdező kommentje:

Nyilván nőként...

Annyira vagyok laza, amennyire nekem belefér, hidd el. ;)

2022. okt. 11. 07:10
 9/12 anonim válasza:
Azt mondod, hogy fontos neked a sport, ragaszkodsz hozzá. Miért nem próbálsz ebből kiindulva ismerkedni? Nem hinném, hogy ne lenne belőle valami közösség itthon.
2022. okt. 11. 11:18
 10/12 anonim válasza:

Én ugyanilyen vagyok pasiban, össze illenénk, de a külföld Nekem kizárt, úgy néz ki.

A hirtelen tanácsom, jobb Neked egyedül, ne görcsölj rá, ha jön, úgyis jönni fog! ;)

2022. okt. 11. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!