Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Jó az ismerkedés ezzel a...

Jó az ismerkedés ezzel a felfogással?

Figyelt kérdés

(Társkeresőre gondolok)

Ha egy lány külsőre tetszik és megtörténik a match, megdicsérem a profilját stb. és utána konkrétan rákérdezek mi az ideálja külsőre/belsőre, mik a céljai (párkapcsolatban, egyéb hosszú távú célok), majd én is ugyanúgy elmondom ezeket, és onnantól fogva lehet úgy ismerkedni hogy nem zsákbamacskát játszunk, ami neki is meg nekem is megnyugtató.

2022. szept. 23. 07:59
 1/6 anonim válasza:

Elég hülye dolog.

A "mi az ideálja külsőre/belsőre" nem sokat jelent, mert sok esetben nem "optimális" külsövel is vonzó lehet valaki a személyisége miatt, vagy szuper szépség is lehet borzasztó ellenszenves.

A másik meg, hogy saját magát gyakorlatilag senki nem reálisan értékeli, ezért semmit nem jelent, amit magáról állít.

Hidd el, minden esetben zsákbamacska az ismerkedés, ahhoz, hoyg valakit megismerj, hosszabb idö kell, az ilyen tesztkérdések semmit sem számítanak.

2022. szept. 23. 08:13
 2/6 anonim válasza:

Ez nagyon rossz. Nőt sosem kérdezünk az ideáljáról: ismertem nőt, aki csak szőke férfiakkal tudta volna magát elképzelni hosszútávon, aztán végül hozzáment egy csendes, kopasz sráchoz. Néha szeretnek nagy dolgokat mondani, hogy magasra tegyék a lécet, de messze nem veszik olyan szigorúan ezt. (És meg is értem: ha engem férfiként kérdeznének meg, én se tudnék értelmeset mondani, és simán lehetne, hogy a másik bejönne.)

Belsőre már persze más tészta, csak ott az a gond, hogyan tudod meg, hogy az ő megfogalmazása szerinti ideálnak megfelelsz-e. Ez csak idővel derül ki.

2022. szept. 23. 10:28
 3/6 anonim válasza:

Szerintem semmi értelme, ha matcheltetek akkor valószínűleg az azért volt mert tetszettél neki a profil alapján vagy szimpatikusnak a talált, a többi pedig hogy a személyiséged mennyire tetszik neki vagy mennyire passzoltok egymáshoz az pedig idővel úgy is kiderül az ismerkedés során.

Nekem például nincs is ideálom, így kifejezetten nem is tudok erre a kérdésre válaszolni :D

2022. szept. 23. 16:25
 4/6 anonim válasza:
Mi az a match?
2022. szept. 24. 11:54
 5/6 anonim válasza:
Száraz, füstös arcba világítós vallatáshangulatú.
2022. szept. 24. 13:38
 6/6 anonim válasza:
4-es: ha elkezdenek levezni/beszélgetni a neten
2022. szept. 24. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!