Online társkeresőkön nőknél miért nem futottam még bele egyszer sem kreatív/humoros/eredeti bemutatkozó szövegbe?
Aki insta linket tesz oda az csak követőket gyűjt az instára. Legtöbb esteben ők minden fiút jobbra húznak, hogy bekövessék őket.
Aki nem ír semmit, az csak azzal beszélget kb akit ő húz jobbra.
A csúnyácskák szoktak írni hosszabb szöveget amibe konkrétan feltételeket szabnak mintha megtehetnék. Mintha istenek lennének és válogathatnának.
És végül vannak akik írnak rendes bemutatkozó szöveget. Láttam már egy két jópofa leírást. :3
Én nőként mindig szerettem volna írni valamit, csak valahogy olyan furcsának éreztem bármit is írtam ki, egy idő után inkább mindig letöröltem és üresen hagytam, hiszen ezeknél az app-oknak ígyis-úgyis a legfontosabb elsősorban, hogy megtetszik-e valaki külsőleg.
A férfiaknál valóban legtöbbször van szöveg, amelyek legtöbb esetben inkább elijesztenek, mint hogy pozitívan hatnának :D
4-es, azért egy jól kitalált bemutatkozó üzenet szerintem nem nagy engergia befektetéssel jár, míg instára fellőni hetente 1-1 új képet, az azért jóval melósabb lehet.
Nem inkább ez ego fényezésről szól ez az egész? Felreggelnek a nők, jön pár száz like 1-2 nap alatt és máris szebb a világ. Ismerősöm arc nélküli női profillal is kapott 100+ likot 1 nap alatt.
Hát én kiváncsi voltam így felregisztráltam egy átlagos női képpel tinderre.
1 perc alatt azt írta ki, hogy 99+ like érkezet. Szóval férfiként jön napi 3 jó esetben, addig nőként egy perc alatt 99+. Érdekes volt.
Kedvenc leírásom lányoktól:
"Nem érdekel se a kocsid se a farkad, ha jófej vagy mindkettőbe beleülök".
De nagyon szeretem az önreflexív leírásokat is. Vannak, hogy az ilyen leírások elegendőek nekem hogy jobbra húzzam a hölgyet.
Igazából nekem már az is jó, ha legalább kis emojikkal kifejezik az érdeklődési körüket.
De tényleg ritkaságnak számít az hogy valaki ír bemutatkozót.
Ezt pld már több tucat profil alatt láttam:
"Keresem azt, aki szeretné velem
🗺felfedezni a világot és
📚megfejteni az élet értelmét (de legalábbis megpróbálni)
Ha erre nyitott vagy, akkor a többit derítsük ki :)"
És az illető hölgy érdeklődési köre: "olvasás"... nagyon sok fantáziára vall, hogy lelopok egy ilyen gagyi bemutatkozó szöveget. Legalább kedvenc könyvéből, vagy annak írójától idézne valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!