Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Megéri kipróbálni a Tindert?

Megéri kipróbálni a Tindert?

Figyelt kérdés

19 éves lány/nő vagyok és már elég erősen gondolkodok azon hogy kipróbálok valamilyen társkeresőt.

Sok vegyes vélemény van a Tinderről, ezért szeretném kikérni a ti álláspontotokat róla :) Ha esetleg egy másik társkereső oldalról is van tapasztalatotok, akkor kérlek ne tartsátok magatokban és osszátok meg velem. Köszönöm!

2022. szept. 17. 15:29
 1/8 anonim válasza:
Sok embernek ez jön be, bár én inkább személyes ismertségből választanék párt, de tény, hogy van rá igény, mert akkor nem lenne.
2022. szept. 17. 15:33
 2/8 anonim válasza:
Megéri. Én egyszer az életben voltam fenn két hétig. De azóta is megvan mindkét csajom, akiket onnan szedtem fel:)
2022. szept. 17. 15:34
 3/8 anonim válasza:

Ha határozottan ki tudsz állni amellett, amit akarsz egy kapcsolatban, akkor nincs veszteni valód azzal ha kipróbálod.

Egyébként azt mondanám hogy rendes párkapcsolat keresésére jobbak lehetnek a lokális (értsd hazai) társkereső oldalak, csak a te korosztályodból viszonylag kevesen vannak, inkább a 30+-osoknak kedveznek azok.

2022. szept. 17. 16:04
 4/8 Psycho válasza:

Valószínűleg többszáz jobbra húzást kapnál rajta, szóval válogathatsz bőven.

Egyébként a szűk baráti körömben két olyan is van, aki Tinderről találta meg a párját, egyiküknél azóta esküvő is volt.

2022. szept. 17. 22:45
 5/8 anonim válasza:

Tinder, Badoo ami népszerű manapság a fiataloknál, ha komolyabb oldalt keresel nézd meg még a randivonal.hu-t.

34/F

2022. szept. 18. 20:50
 6/8 anonim válasza:
Megéri..főleg az oldal üzemeltetőinek 😂
2022. szept. 21. 13:20
 7/8 anonim válasza:

Igen, megéri.

1 hónap alatt 3 csajjal ismerkedtem meg, próbáltam beszélgetni ismerkedni, de mindegyik lekoptatott, hagyjuk a rizsát és menjünk dugni.

Pozitív élményekkel gazdagotam.

Még engem csesznek le, mert szeretnék ismerkedni, egyből a lényegre. :D

Nagyobb esélyed lesz dugó partnert találni, mint egy hosszútávú kapcsolatot.

2022. szept. 21. 13:48
 8/8 anonim válasza:

Társkeresők közül nekem ez volt a legszimpatikusabb, ugyanis ennél tapasztaltam, hogy tényleg csak az írhatott rád aki neked is szimpatikus volt (jobbra húztad), míg másiknál majdnem boldog boldogtalan is.

Gondolom célokkal regisztrálnál (komoly kapcsolat, egyéjszakás stb) ezeket tartsd szem előtt, és ne teremts szerintem elvárásokat, hogy rögtön az első matchel akivel beszélgetsz ezt azonnal meg is találod. Sok békát kell megcsókolni a herceghez, ám lehet okosan és óvatosan csinálni, hogy minél kevesebb csalódás érjen.

Sok sikert:)

2022. szept. 27. 15:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!