Tényleg nem tudtok amúgy udvarolni, de az pont ebből is látszik: nagy rákészüléssel leszólítotok random lányokat az utcán, és utána anyáztok, hogy nem jártok sikerrel - legalább lehet utálni a nőket, ugyyebár. Ahelyett, hogy sokoldalú, érdekes emberek lennétek, akiknek van élete és társasága, ami azt is jelentené, hogy erőltetés és görcsölés nélkül lehet ismerkedni.
Eleve, ne támadjon le senki idegen azzal, hogy kapcsolatot akar, mert az csak megrémít. Először ismerkedjünk meg, derüljön ki, összeillünk-e legalább barátokként. Ha igen, akkor van értelme udvarolni.
2022. szept. 10. 19:37
22/40 anonim válasza:
"Akinek meg valamilyen okból nincs ilyenje az bszódjon meg konkrétan."
Ezt nem én írtam, te szerencsétlen. :D
2022. szept. 10. 19:39
23/40 anonim válasza:
#22: És ezt nekem honnan kellene tudnom? Egyébként meg ha nem te írtad, attól még idézted...
2022. szept. 10. 19:42
24/40 anonim válasza:
Amúgy, úgy érzem, nincs értelme veled tovább vitatkozni, mert igazából nem is érdekel téged, mit mond a másik (még egy ok, ami akadályozza, hogy párkapcsolatot alakíts ki). Szólítgass akkor csak le nőket az utcán, csak ne lepődj meg, ha majd egyszer esetleg beszól, ne adj' Isten, behúz valaki.
2022. szept. 10. 19:43
25/40 anonim válasza:
"22: És ezt nekem honnan kellene tudnom? Egyébként meg ha nem te írtad, attól még idézted..."
Az sem én voltam. Egyre gázabb vagy. :D
2022. szept. 10. 19:43
26/40 anonim válasza:
#21: És ki beszélt itt olyanról, hogy bárki azonnal kapcsolatot akar egy ismeretlennel, akiről semmit sem tud? Ha nem tudja, hogy összeillenének-e, akkor hogyan akarhat bármilyen épeszű ember azonnal kapcsolatot? Édes Istenem, ennyire ütődöttek tényleg nem lehettek. Ismerkedni lehet, aztán majd eldől, hogy folytatódik-e a dolog. Egy normális ember nem azzal megy oda egy ismeretlenhez, hogy "azonnal kapcsolatot akarok veled", és udvarolni sem fog, max. bókolni, abba meg egyetlen nő sem halt még bele.
2022. szept. 10. 19:47
27/40 anonim válasza:
#24: Simán szólítottam már meg lányt pl. vonaton, buszmegállóban, és nem szartak be, sőt, nem is gyilkoltam meg őket, nem erőszakoskodtam velük. Ugye, milyen meglepő? Amúgy nekem mindegy, ha te rettegni akarsz minden férfitól, a lelked rajta.
2022. szept. 10. 19:53
28/40 anonim válasza:
Jól van, akkor maradjunk is ennyiben. Nagy menő vagy, na. :D
2022. szept. 10. 19:55
29/40 anonim válasza:
#32: Ezt senki nem állította, én sem állítottam magamról, úgyhogy légy szíves, és fogd vissza magad, ne forgasd ki a szavaimat. Egyszerűen csak leírtam, hogy igenis lehet kezdeményezni bárhol, ha mindkét fél nyitott erre. De egyébként látom, hogy neked semmi sem jó, csak kötekedni szeretnél valakivel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!