Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ronda férfinak megér egy...

Ronda férfinak megér egy próbát az online társkeresés, vagy felejtse el?

Figyelt kérdés
Van ez a photofeeler.com nevezetű oldal, itt több mint 80 értékelés alapján, több képet figyelembe véve az átlagom olyan 4/10.

2022. szept. 8. 14:05
1 2
 11/16 anonim válasza:
Ha jól nézel ki se biztos hogy lesz barátnőd :D Tapasztalatom azt mutatja hogy a nők leginkább belső értékeket nézik. Sokszor már úgy gondolom hogy a külső semmit nem számít.
2022. szept. 8. 18:58
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát 10-es, én önmagamnál rondább embert nemigen láttam. Mindenki másnak olyan normális feje van, nekem meg ilyen semmilyen.
2022. szept. 8. 21:55
 13/16 anonim válasza:

Hidd el kérdező, hogy nem ez a lényeg.

Látod mit ír a 10 es számú hölgyike is.

Rengeteg csúnya, elhízott, tré gagyi pasi van csinos, szép nővel.

Lehet,hogy te 100 nőből csak egynek tetszel.

De ha pont azzal az eggyel futsz ösze a Lidl be, vagy bárhol, már jó a dolog.

Nem gond, hogy a többi 99 nek nem jösz be. Le vannak trottyantva.

Az a lényeg, hogy egynek bejösz, indúlhat a kapcsolat.

Egyetlen egy embernek kell, hogy bejöjjünk, az összes többi nem számít.

Csak persze tudom én. Nehéz, pont aztal az eggyel összefuni.

Tudom, mert én is ugyanezzel a gonddal küszködöm.

Lehet, hogy az az egy Szegeden lakik, te meg Pécsen.

Ez itt a problema.

2022. szept. 9. 16:30
 14/16 anonim válasza:
Egyebkent olyan nincs hogy 99-nek nem josz be 1-nek meg igen. Azert az igenyek eleg hasonloak. Jomagamat kifejezetten visszataszitonak tartanak nem csak a nok hanem szinte mindenki. Nincs nagy kulonbseg az emberek izlese kozott. pl. A nagydarab nok senkinek sem kellenek, mint ahogy az alacsony pasik se. De mas dolgot is fel lehet hozni. Kvazimodo senkinek sem kell a szoke herceg pedig mindenkinek. Ez van! Ilyen az ember! Mindenki ilyen. En is es te is.
2022. szept. 30. 02:44
 15/16 anonim válasza:

Persze.

Van egy bizonyos alap ízlés, ezt nem vitatom.

A szép, csinos nő az álltalában minden férfinek tetszik, a sármos helyes pasi meg álltalában minden nőnek bejön.

De ha éljük az életünket, járunk kelünk mindenfelé, akkor azért látunk bőven különbséget.

Sokszor látni nagyon csúnya nőket viszonylag jó pasival, de látni nagyon tré pasikat csinos, szép arcú nővel.

2022. szept. 30. 09:35
 16/16 xxxcsillag válasza:
Hány éves vagy?
2022. okt. 30. 20:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!