10/7-es palinak mik az eselyei?
Figyelt kérdés
Egy 10/10es lany ismerosom azt mondta kulsore hetes vagyok. Probalkozom appokon ismerkedni de ritkan matchelek hasonlo kategorias vagy szebb nokkel. Hogy vonzhatnek be tobbet? A szemelyisegem a hetest jocskan felhuzza (voltam mar egyutt nalam magasabb polcon levo csajjal meg a tinder korszak elott). Viszont az appon csak kulsot neznek. Mit tanacsoltok? Nem akarom lejjebb adni az igenyeket.
29F
2022. szept. 7. 18:04
11/15 A kérdező kommentje:
Most hogy igy ram szoltal, megyek torlom is magam fonok!
2022. szept. 7. 20:10
12/15 anonim válasza:
Mondjuk add magad bro és hagyd ezt a 10/ f@szságot. Azzal kavarj, akivel akarsz, aztán vagy lesz valami vagy nem. Használj ki minden lehetőséget aztán legalább mondhatod, hogy mindent megtettél
2022. szept. 7. 22:25
13/15 anonim válasza:
Az egész gykt (tisztelet a kivételnek) fel kellett volna az anyjának pofozni míg volt rá lehetőség. Ez egy igazi szelektív hulladékgyűjtő. Tele van megkeseredett buta agyhalott trógerekkel. Pedig akár jó is lehetne.
2022. szept. 8. 11:13
14/15 anonim válasza:
Hogy érdemi választ is kapj, szerintem nem kellene a magadfajtának erőltetni a tindert. Sokkal sikeresebb lennél közösségen belül, ismerős útján ismerkedni. Azon a húspiacon Átlagos Jánosnak annyi esélye van mint random telefonszámokat hívogatni.
2022. szept. 8. 11:16
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ! Sajnos nem komfortos nekem odamenni valakihez egy buliban, meg sokszor falkákban járnak a nők, úgy meg pláne. Nem fogok odamenni hogy jól kiröhögjenek. Ezért próbálkozom ezekkel az appokkal, de hiába..
2022. szept. 8. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!