Ha egyszerre 2 férfival ismerkedek társkeresőről szóljak nekik erről vagy csak ha döntöttem?
Figyelt kérdés
Vagy mit mondjak az egyiknek aki már újra akar találkozni velem ha a másikkal még csak ezután fogok2022. szept. 6. 20:21
21/28 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de engem miért hagytál ki ebből a beszélgetésből?
Ne kezelje kisfúként.
2022. szept. 7. 21:21
22/28 anonim válasza:
Egyedül 6-os adott megfelelő választ.
2022. szept. 28. 19:13
23/28 anonim válasza:
13
Hát ezt a férfiak nem szokták tudni, de van ugye a húgycsőnyílás, a hüvelybemenet és a végbélnyílás. Az három.
2022. szept. 28. 21:01
24/28 anonim válasza:
22
Egyetértek.
Teljesen természetes, hogy lehet egyszerre több partnerrel levelezni, találkozni. Egyrészt miért ne, másrészt így ismered meg vmennyire a másikat, nem? Aztán ha már van valami, ami intimnek számít (kézfogás, csók, ahogy 6-os írta), akkor a többieket el lehet (kell) szépen hajtani.
Egyébként Amerikában (ahol jóval vallásosabbak és prűdebbek az emberek) simán belefér még az is a randizásba, hogy van ez-az többekkel és végül kikötsz az egyik mellett.
2022. szept. 28. 21:04
25/28 anonim válasza:
Ha én egyszerre több emberrel ismerkedek az azt jelenti hogy egyik személy sem igazán felel meg az igényeimnek, ezért igyekszem mást keresni. Ezért is mondom hogy nem normális ha egyszerre több embert szédítesz, mert semmi értelme és csak velük cseszel ki. Ha te szólnál nekem hogy van más is én hagynálak az is biztos. Nem szabad túl őszintének lenni. De ha te el akarod mondani nekik lelked rajta.
2022. szept. 28. 21:21
26/28 anonim válasza:
Még a döntés után sem!
2023. júl. 16. 12:00
27/28 anonim válasza:
Az tuti ha én lennék az egyik srác és nekem elmondanád hogy versenyeztetsz minket úgy hagynálak faképnél hogy csak pislognál. Lehet még a másik versenyzőnek is elmondanám hogy mit csinálsz. Aztán döntse el hogy akar e veled kínlódni avagy sem. Ha ezek után is veled ismerkedne úgy vélem meg is érdemli. Az ilyen kétszínű ismerkedések sosem vezetnek komoly és őszinte kapcsolathoz.
2023. júl. 16. 12:45
28/28 anonim válasza:
A legenda szerint még mindig nem sikerult dontenie!
2023. júl. 16. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!