Melyik társkeresőt ajánljátok?
Ismerkednék de nem igazán tudom melyik appot használjam. Melyiket tudjátok ajánlani, ha meg nem akkor miért nem és hol érdemes ismerkedni?
(Hosszú távú kapcsolatot keresek)
Ha nem vagy lány vagy egy jóképű pasi, akkor nagyon nehéz bárhol is ismerkedni interneten...
A Tinderen csak 10/10 - es csajok vannak ilyen olyan egyetemi háttérrel. A Badoon se sokkal jobb a helyzet...
Kipróbáltam mindkettőt. Ám, mivel átlagos külsejű vagyok, így Tinderen egyáltalán nem volt párom, Badoon meg 100 húzogatásból négy párom volt, de ők is csesztek visszaírni...
Ráadásul, mindkettő rohadt drága... Ám, férfiként műszak előfizetned, mert anélkül szinte semmit nem tudsz csinálni egyik platformon sem...
Ha nő vagy - akár csúnya - naponta fogsz kapni minimum 50 levelet...
" A Tinderen csak 10/10 - es csajok vannak ilyen olyan egyetemi háttérrel. A Badoon se sokkal jobb a helyzet... "
Ez egyáltalán nincs így. De bárcska én is 10/10-nek látnék mindenkit. Még a végén lenne valaki akit jobbra húznék:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!