Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Melyik társkeresőt ajánljátok?

Melyik társkeresőt ajánljátok?

Figyelt kérdés

Ismerkednék de nem igazán tudom melyik appot használjam. Melyiket tudjátok ajánlani, ha meg nem akkor miért nem és hol érdemes ismerkedni?

(Hosszú távú kapcsolatot keresek)

2022. aug. 30. 17:56
 1/10 anonim válasza:
Egyiket se! Mind béna, kamu, hazudoznak, leszólnak, kiröhögnek, nem válaszolnak, nem vagy az esetemezgetnek, átvernek... Én pár éve lejöttem róla, van tapasztalatom rendesen. És megmondom neked a frankót, inkább egyedül döglök meg, és remélem, mihamarabb.
2022. aug. 30. 18:03
 2/10 anonim válasza:
Hát nekem 1 kapcsolat jött össze Badoo-n, 1 pedig tinderen. A badoo-s másfél évig tartott a tinderes talán három hónap. De ez nagyon ritka hogy kapcsolatra találsz. Inkább élőben vagy egyéb szociális platformokat ajánlom. Jobban jársz.
2022. aug. 30. 18:31
 3/10 anonim válasza:

Ha nem vagy lány vagy egy jóképű pasi, akkor nagyon nehéz bárhol is ismerkedni interneten...

A Tinderen csak 10/10 - es csajok vannak ilyen olyan egyetemi háttérrel. A Badoon se sokkal jobb a helyzet...

Kipróbáltam mindkettőt. Ám, mivel átlagos külsejű vagyok, így Tinderen egyáltalán nem volt párom, Badoon meg 100 húzogatásból négy párom volt, de ők is csesztek visszaírni...

Ráadásul, mindkettő rohadt drága... Ám, férfiként műszak előfizetned, mert anélkül szinte semmit nem tudsz csinálni egyik platformon sem...

Ha nő vagy - akár csúnya - naponta fogsz kapni minimum 50 levelet...

2022. aug. 30. 19:47
 4/10 anonim válasza:
Szexrandi...annyiban jobb a többi társkeresőtől,hogy tudsz írni novellákat,szextörténeteket-amiket rengetegen,több százan olvasnak.Fel tudod hívni magadra a figyelmet.Már ha tudsz normálisan írni,fogalmazni.
2022. aug. 30. 20:22
 5/10 anonim válasza:
... és nő vagy! Ezt tedd hozzá! Továbbá, a szexrandin is, gyanítom - mind minden társkereső oldalon - háromszor annyi pasi van, mint nő...
2022. aug. 30. 20:40
 6/10 Gymnospermatophyta válasza:

" A Tinderen csak 10/10 - es csajok vannak ilyen olyan egyetemi háttérrel. A Badoon se sokkal jobb a helyzet... "

Ez egyáltalán nincs így. De bárcska én is 10/10-nek látnék mindenkit. Még a végén lenne valaki akit jobbra húznék:D

2022. aug. 31. 00:56
 7/10 anonim válasza:
Faceprutyk dating. Az legalább hitelt ad valamennyire.
2022. aug. 31. 07:34
 8/10 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. De akkor lényegében mindegy, értem.
2022. aug. 31. 19:12
 9/10 anonim válasza:
Korod, földrajzi helyzeted? :)
2022. szept. 1. 07:17
 10/10 anonim válasza:
Mekkora differencia engedélyezett nálad?
2022. szept. 1. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!