Most ez a lány másik fiúval fog elmenni és hülyének néz?
Találkoztam egy lánnyal, le is feküdtünk, aztán megbeszéltük a következő hétvégét, hogy elmegyünk valahova. Alig telt el egy nap. Hétfőn 18:00 körül eltűnt és csak éjfélkor olvasta el az üzeneteimet majd ma válaszolt rá, hogy ő a családjával lesz a hétvégén, szinte biztos, hogy nem lesz jó, de még megbeszéljük. 30 éves vagyok, meg ő is, szóval nem a fiatal korosztály, nem most jöttem le a falvédőről, gondolom kapott a lány egy kis önbizalmat és kipróbálja magát a magasabb kategóriás bikákkal? Tipik lerázás nem?
De miért küldött szívecskés puszit a végére?
Amúgy a szex jó volt vele, meg a hétvége is. Vártam volna a következőt. Nekem az a gyanús, hogy kb este hatig tegnap beszélgettünk, majd eltűnt, utána éjfélkor olvasta el az üzenetet és másnap válaszolt. Tipikusan olyan mintha tegnap még elment volna valami bulira vagy másik randira.
Nem nem szoktam kémkedni a lányok után meg variálni de jobb a tiszta sor. Nem akarom magamat sem hülyének nézetni. Lóvá tenni.
Mit csinálnátok ebben az esetben?
Én töröltem is az egész beszélgetést az elejétől a végéig. Majd ha akar valamit jelentkezik addig meg el van felejtve. Ennyi. Nem?
Nem tudom, hogy eljut e hozzad az uzenetem, de szerintem tulreagalod ezt a dolgot. Egyszer fekudtel le vele, nem vagytok hazasok. Biztos, hogy hetvegen lesz dolga, de nem hiszem, hogy rogton egy masik srachoz menne. Szerintem igazat irt.
Teged egyebkent nem csalt meg mar valaki? Nekem azutan volt ennyire "gyanus" minden, miutan tobbszor megcsalt a baratnom, es vegul dobott. Utana en is minden lanynal azt vartam, h mikor fog ujra felszarvazni.
Persze, eljut, olvasom. Meg is csaltak, de azt is tapasztalom, hogy sokszor megállás nélkül hazudoznak és keresik a kitérőket. Nekem csak a hazugság meg a kitérő nem tetszik, ha azt mondja, hogy találkozik egy barátjával mondjuk, biztosan másképp állok a dologhoz és meg is értem.
Csak gondolom ő meg a rajongást nem szeretné elveszíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!