Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Most ez a lány másik fiúval...

Most ez a lány másik fiúval fog elmenni és hülyének néz?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy lánnyal, le is feküdtünk, aztán megbeszéltük a következő hétvégét, hogy elmegyünk valahova. Alig telt el egy nap. Hétfőn 18:00 körül eltűnt és csak éjfélkor olvasta el az üzeneteimet majd ma válaszolt rá, hogy ő a családjával lesz a hétvégén, szinte biztos, hogy nem lesz jó, de még megbeszéljük. 30 éves vagyok, meg ő is, szóval nem a fiatal korosztály, nem most jöttem le a falvédőről, gondolom kapott a lány egy kis önbizalmat és kipróbálja magát a magasabb kategóriás bikákkal? Tipik lerázás nem?

De miért küldött szívecskés puszit a végére?

Amúgy a szex jó volt vele, meg a hétvége is. Vártam volna a következőt. Nekem az a gyanús, hogy kb este hatig tegnap beszélgettünk, majd eltűnt, utána éjfélkor olvasta el az üzenetet és másnap válaszolt. Tipikusan olyan mintha tegnap még elment volna valami bulira vagy másik randira.

Nem nem szoktam kémkedni a lányok után meg variálni de jobb a tiszta sor. Nem akarom magamat sem hülyének nézetni. Lóvá tenni.

Mit csinálnátok ebben az esetben?

Én töröltem is az egész beszélgetést az elejétől a végéig. Majd ha akar valamit jelentkezik addig meg el van felejtve. Ennyi. Nem?

2022. szept. 6. 19:29
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Persze, biztos a családjával lesz meg pénteken ott alszik nála az unokaöccse. Ez szerintem ilyen tipikus kártya amit be lehet vetni ilyenkor, hogy pont odamegy az egész család aztán megtartják előre a karácsonyt, kopjak le és ne gyanakodjak.
2022. szept. 6. 19:30
 2/18 A kérdező kommentje:
Gondolom kipróbálja magát másik pasival, aztán ha nem jön össze vagy nagyon unatkozik ott leszek még neki én. Ez lehet a terv?
2022. szept. 6. 19:31
 3/18 A kérdező kommentje:

Az meg grátisz, hogy ma meg 17.00 körül azzal köszönt el, hogy sok dolga van a házában. :D :D hát hétvégén voltam nála totál rend az egész tiszta volt minden, ez is nagyon jó lerázós kártya.

Én tiszteletben tartom a más szabad idejét meg életét, de nem szeretem ha lóvá tesznek.

2022. szept. 6. 19:33
 4/18 A kérdező kommentje:

Engem meg aztán nem érdekel a lány, letörlöm a beszélgetést aztán majd ha akar előbukkan. Nem szoktam az ilyenekkel foglalkozni, csak gondoltam felteszem a kérdést, hogy azért adjak-e neki egy kis esélyt, hogy lehet esetleg tényleg a családjával meg az unokaöccsével lesz meg biztos sok a házimunka, meg tegnap sem bulizott meg randizott este 6 és 12 között hanem biztos pucolta a parkettát. Ne legyek már olyan gonosz. Nehogy ne sajnáljam már meg szegényt.

De átver nem?

2022. szept. 6. 19:36
 5/18 anonim válasza:
Nem vagy egy kicsit üldözési mániás? :D Örülj neki megdugtad azt ennyi...lekoptat persze, szuratja magát mással is. Pont holnap találkozom egy 30 éves csajjal lehet ő az?
 6/18 A kérdező kommentje:
Na ennyi. Több kiegészítést nem írok.
 7/18 A kérdező kommentje:

Örülj neki megdugtad azt ennyi...

Én is ezt mondom. Megvolt, kész. Innentől azt csinál amit akar.

2022. szept. 6. 19:37
 8/18 A kérdező kommentje:
Csak nekem ne írja már ezeket a kamukat mert agyfaszt kapok.
2022. szept. 6. 19:38
 9/18 anonim válasza:
Te biztos vagy benne, hogy 30 vagy? Mert ha nem írod max 18 körülinek gondoltalak volna.
2022. szept. 6. 19:41
 10/18 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljál már légyszíves ne összevissza.
2022. szept. 6. 19:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!