(Meleg kérdés) Macisabb, férfiasabb, aktív fiúk, lenne kedve ismerkedni valakinek? :)
Figyelt kérdés
Kedvelem a férfias, masszívabb férfiakat, azt is vonzónak találom, ha ez a fajta megjelenés társul introvertáltabb, geekebb beütéssel.
Szeretem, ha valaki kiegyensúlyozott, tudatos az életével kapcsolatban.
Önmagamat én is kiegyensúlyozottnak látom. :)
Külsőben én is férfias vagyok, kedves, odaadó és támogató személyiséggel. :) Intim szituációban inkább passzív vagyok.
Lenne kedve valakinek ismerkedni?
2022. szept. 5. 14:54
11/13 anonim válasza:
Ő a Ghost -király
2023. máj. 24. 08:44
12/13 anonim válasza:
Igen-igen. Már 2 nap után szó nélkül eltünt, pedig nem tünt úgy hogy bármi gondja lenne az addigi beszélgetések alapján. Legalább annyit elvárt volna az ember, hogy bocs, mégsem érdekelsz. Egyébként nagyon pontosan tudja pontosan külsőre kit keres, nem is értem miért nem Tinder, vagy nagyobb társkeresőn keresi-mondjuk lehet ott meg már kiismerték azért:)
2023. máj. 24. 11:46
13/13 anonim válasza:
Lenne. :) Írjatok.
2023. okt. 23. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!