Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » (Meleg kérdés) Macisabb,...

(Meleg kérdés) Macisabb, férfiasabb, aktív fiúk, lenne kedve ismerkedni valakinek? :)

Figyelt kérdés

Kedvelem a férfias, masszívabb férfiakat, azt is vonzónak találom, ha ez a fajta megjelenés társul introvertáltabb, geekebb beütéssel.

Szeretem, ha valaki kiegyensúlyozott, tudatos az életével kapcsolatban.

Önmagamat én is kiegyensúlyozottnak látom. :)

Külsőben én is férfias vagyok, kedves, odaadó és támogató személyiséggel. :) Intim szituációban inkább passzív vagyok.

Lenne kedve valakinek ismerkedni?

2022. szept. 5. 14:54
1 2
 1/13 anonim válasza:
Ha leírtad volna a korod,illetve hogy milyen korú kockával akarsz kiegyensúlyozódni - akkor könnyebb lenne :)
2022. szept. 5. 15:12
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen, bocsi, ez lemaradt. 24 éves vagyok, és igazából kor tekintetében nyitott, felfelé toleránsabb, mint lefelé, de a 22-40 az ideálisnak tűnik. :)
2022. szept. 5. 15:33
 3/13 anonim válasza:
Plusz magasság, lakhely?:)
2022. szept. 5. 15:52
 4/13 A kérdező kommentje:

Szuperfontos és szuperhasznos információ:)

180 cm, Budapest

2022. szept. 5. 15:56
 5/13 anonim válasza:
Szia az a baj,hogy egyszer írtunk át szerettél vna menni másik platformra.énvmondtam okés.ajánlottam az instát...azt írtad az teljesen jó.azóta semmi.eltűntél.ezvazért gáz.nem?
2022. szept. 5. 20:33
 6/13 anonim válasza:
Igen, kivéve, ha ghostoló vagy, akkor nem.
2022. szept. 6. 00:42
 7/13 anonim válasza:
A kérdezőnek több profilja van,régebben is több profilja volt. Mindig eltűnik, mert a szuper-csodára vár.
2022. szept. 6. 05:06
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék alátámasztani semmit, a kiírásnak nem ez volt a célja:)

Kedves, 5-ös, igen, írtam most máshol:), bocsi, ez elmaradt szándéktól függetlenül.

A 7-es kommentet meg nem értem, azért feltételezzük már légyszi, hogy egy embernek több élete van és nem csak itt írogat… szappanoperából, rossz és aknázó kommentekből sem kérek. Azért mert találkoztál korábban negatív dolgokkal itt, az nem jelenti azt, hogy itt mindenki ugyanaz a személy lesz…

2022. szept. 6. 06:31
 9/13 anonim válasza:
De kár, hogy meleg vagy, legalábbis nekem :-) Nálam már nyertél a helyesírásoddal és a szabatos stílusoddal :-)
2022. szept. 8. 21:42
 10/13 anonim válasza:
Még mindíg keresi, azóta többször kiírta màshogy megfogalmazva ugyanezt a kérdést😌 És bizony ghostol erősen.
2023. máj. 24. 05:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!