Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha Facebook társkeresőn több,...

Ha Facebook társkeresőn több, mint 100 tetszikelésből egyet sem kaptam vissza, akkor valószínűleg irtó ocsmány lehetek?

Figyelt kérdés
Nem a fullos cicababákat lájkolom, hanem az átlagos vagy kicsit "húsis" hölgyeket. Az sem probléma, ha van gyereke. Igaz nehéz ilyet találni, szinte csak modellek vannak fent. Érthetetlen, alig találni egy-két normál nőt.

2022. szept. 5. 01:52
1 2
 11/14 anonim válasza:
6#-7# azóta elromlott ismét és nem javult meg. minden találat kuka..
2022. szept. 7. 21:49
 12/14 anonim válasza:
Valóban! Kicsit megnyugodtam… nálam sem működik, akár fiatal, akár már-már középkorú anyuka, nem jelöl vissza. Nekem nincs sok önbizalmam, de objektíve tudom, hogy nem vagyok egy rossz pasi. Például vékony, de kifejezetten izmos vagyok, az arcom pedig nem lehet rettenetesnek mondani, sőt… de semmi, ahogy írod. Általános, nem értem mit akarnak a nők. Szerintem az “insta-elvárások” miatt a felső 5-10 százalékot keresik (kinézet, pénz, esetleg kedvesség). Nálunk is van két ismerős, akik ilyen helyen jöttek össze, de már sokkal régebben. Ez bizonyítja, hogy nem lenne rossz a nőknek, ha nem csak a “legjobbat” keresnék. Az is abszolút igaz, hogy még a dundi és “nem túl” csinos vagy nem éppen helyesírási bajnokok sem jelölnek.
2022. szept. 17. 07:14
 13/14 anonim válasza:
Ja és van félmeztelen kép (onnan is tudom, hogy tetszetős, hogy itt, gyakorin szavaztak a feltett strandos képről és sok 9-10 osztályzatot adott rá, 26 válaszolóból 17, a többi 7 - és 1-2 troll). Sok kutyás képem is van fenn, gyönyörű kutyák, de nincs haszna :)
2022. szept. 17. 07:21
 14/14 anonim válasza:

Az a vicc a facebookos "társkeresőnek" nevezett HUMOR oldallal, hogy ott a tagok zöme csak bújkál, nem csinál semmit, hiába van fent.

Annyi előnye van, hogy egy fillért nem kell érte fizetned, cserébe rád ír egy csomó hamis profil kéretlen tartalommal, amely profilokat INDONÉZIÁBÓL irányítanak, többségében férfiak, a valós tagok zöme csak passzíózik, egyik sem gondolja komolyan, vagy fantom profillal próbálkoznak.

Férfiak többsége meg csak szexpartnert keres Nőknél.

Fizetős társkereső oldalakon ezen profilok arány meglehetősen elenyésző, meglepően alacsony, ellenben olyan profilok vannak, akik hajlandók kifizetni x összeget a szolgáltatásért, hogy valóban megtalálják azt, akire igazán szüksége van és valóban azt keresi, mint ahogy az a nevében is benne van és arra méltó is.

Pro vs. kontra

2022. szept. 21. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!