Szerintetek ez már erőltetésnek tűnhet?
Benne vagyok egy full fiú baráti társaságban. Az egyik haveromnak lett egy barátnője a társaságból. A haverom barátnőjének is van egy full lányokból álló baráti társasága akik szinglik, és felvetett egy olyan ötletet hogy hozzuk össze a 2 társaságot. Ez meg is történt és ott volt egy lány akivel egészen jól elbeszélgettem. Az este folyamán végig magabiztos voltam és figyeltem a jelekre amit ilyenkor szokás,a közös érdeklődés is megvolt. Az este végén ölelkezve köszöntünk el egymástól. Beszélgetésünk során be követtük egymást az instagramon,de mondta hogy nem szokot oda fel tölteni semmit,
én meg mondtam neki hogy nem baj. Csak elérhetőség szempontjából kértem el tőle mert 3 nap után reggel ráírtam hogy nem-e lenne kedve meg inni egy kávét valamelyik nap, de azóta nem válaszolt. Gondoltam arra hogy be jelölöm facebookon és ott is megírom neki de, ezt már kicsit erőltetésnek érzem.
"de mondta hogy nem szokot oda fel tölteni semmit"
Ez nekem burkoltan úgy hangzik, hogy majd eldönti a további sorsod.
Ha annyira akar tőled valamit az a csaj, akkor miért nem egy olyan elérhetőséget adott meg, amit gyakrabban "használ"?
Csináld! Mit veszíthetsz? Egy lányt? Na és? Ha netán összejönnétek is elvesztheted. De ha nem csinálod és egész életedben nem ír vissza, ott fog motoszkálni benned, hogy mi lett volna ha...
Csak csináld! Max kapsz egy kosarat és lesz mibe összeszedni az almát a fa alól.
Ha nem nézi meg nem akar válaszolni, lehet épp jókat nevetnek rajtad.
Fölösleges ezeregy helyen megpróbálni, ha instán nem válaszol máshol se akar majd.
Vagy csak várj, lehet még nem jutott oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!