Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mik azok a kérdések, amik...

Mik azok a kérdések, amik ismerkedési szakaszban visszatetszést keltenek benned és még az ismerkedéstől is elmegy a kedved?

Figyelt kérdés
Olyan érzésed van, hogy na most ezt tényleg megkérdezte, de mi köze hozzá? Ha úgy kezd el beszélni, mintha már ezer éve ismernétek egymást, gátlástalanul.
2022. aug. 31. 11:23
 1/9 anonim válasza:
Van megtakarításod?
2022. aug. 31. 11:41
 2/9 anonim válasza:

Csupasz vagy

Mekkora a melled

2022. aug. 31. 11:49
 3/9 anonim válasza:
Nekem minden, ami szexuális jellegű. Nem vagyok prűd, de számomra ezek olyan dolgok, amiket már a kapcsolatban beszélek meg valakivel, nem az ismerkedési rész alatt.
2022. aug. 31. 12:00
 4/9 anonim válasza:

Nőktől jön ez főleg :

Ugye van lakásod és kocsid...

Itt vége is számomra,off. Van persze,de nem azért hogy befészkelje magát...

2022. aug. 31. 12:13
 5/9 anonim válasza:
Na, ez egy érdekes kérdés, el is gondolkoztam, hogy volt-e ilyen valaha. De én nem kérdéseken akadnék ki, hanem ha olyasmit mondana, ami nem tetszik pl. valami hímsoviniszta dumával jönne (nő vagyok), gyereket akarna vagy már lenne is neki (nálam kizáró ok), esetleg mamahoteles. Nem azzal van baj, ha nincs lakása, pont leszarom, de akinek anyuci irányítja az életét, az engem nem tud érdekelni.
2022. aug. 31. 12:32
 6/9 A kérdező kommentje:

Jók, amiket írtatok. Pont ilyenekre gondoltam én is. Én se maradjak ki, ha már megosztottátok velem ezeket a gyöngyszemeket. Tőlem ilyeneket kérdeztek: Mikor szexeltél utoljára?

Mi a tabu neked a szexben?

Ugyanúgy gondolom, mint te. Nekem sem fér bele ilyen vagy ehhez hasonló kérdés ismerkedési szakaszban.

2022. aug. 31. 19:34
 7/9 anonim válasza:

Általában az 1. vagy 2. kérdés a mivel foglalkozol? Engem ezzel lehet kiakasztani.

A nőket pedig bármivel. A legártatlanabb, leghétköznapibb kérdéssel, mondattal, gondolattal. Ez mondjuk azért van, mert alapállásból sz.rnak rád. Csak addig foglalkoznak veled, amíg te vagy az éppen aktuális legjobb jelöltjük.

2022. szept. 1. 12:01
 8/9 anonim válasza:

"Mivel foglalkozol?" 😡

(Magammal!, és mindenkinek ezt ajánlom!)

2022. szept. 2. 11:15
 9/9 A kérdező kommentje:

Vagy első randin ezek:

Mióta vagy szingli?

Mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolatod? És miért lett vége??

Hány kapcsolatod volt eddig?

2022. szept. 2. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!