Hol tudnék olyan lánnyal megismerkedni aki szereti a nagy férfiassággal rendelkező férfiakat? (komoly a kérdés, bővebben lent)
Szóval vegyük az alapot, hogy a normál ismerkedős profilomat mutatom. Képek, képek kutyával, leírás a munkámról, tanulmányaimról, kedves bemutatkozás. Ez eddig oké, de amint leírom, hogy oké, nekem "nagyon nagy" rögtön átlépek vele egy bizonyos határt. Amit ugye nem illik. Ha élőben ismerkedsz valakivel mondjuk egy eseményen vagy társaságban akkor sem adod a kezébe a xxxxyyy hogy nézd már meg milyen óriási nagy. Képet meg főleg nem küldesz róla mert visszaélhetnek vele, zsarolhatnak, vagy perverznek bélyegeznek, szóval minden eshetőség kiesik. Be kell cserkészni a lányt és ha minden alapján tetszel neki a legutolsó lépésnél kerül elő a dolog. Akkor meg már úgyis annyira mindegy, hogy mekkora mert ott van előtted a csaj.
Szóval van erre más megoldás? Gondoltam fürdőruhás fotóra ami kiemelné, de azon se nagyon látszana így. Gondoltam művészi nudista fotóra amit úgy művészi alapon mutatnék meg, de egyszerűen ez sem az igazi.
Mi lenne a megoldás? (komoly a kérdés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!