Olyan csajt ismernek meg akit mások csúnyának tartanak és meg nem volt igazi kapcsolata sem?
Figyelt kérdés
En 1 atlagos pasi vagyok. Van egy par plusz kilo. házzal, munkával, pénzel es sok sok szeretettel a szívemben tudok a rendelkezésedre állni. Nekem a belso értékek a fontosak. A külső csak 1 plusz jó meg az egészben. Mindig ugy fogok veled bánni mint egy csudaszep,szépségkirálynő,színésznő Istennővel. Megbizhato vagyok, sosem csaltam meg 1 baratnomet se. De igaz, hogy 1 komolyabb kapcsolatom volt eddig. De sose árulnám el a párom. Nem iszom, nem cigizek, nem vagyok erőszakos. En csak annyit kerek, hogyha mar ismerkedni akarsz ne tunj el mar az elején. Ismerd meg a másikat, nyilván nem a te varosodban faludban lakom...ne legyen mar akkora gond a távolság. Ha valaki akar kapcsolatot, az nem adja fel olyan könnyen...a többi csak mellé beszelés. En nem az vagyok akik rad mondtak az évek alatt, hogy milyen ronda vagy, közben meg se akartak ismerni. Nem ők vagyok. En csak szeretni akarlak!2022. aug. 28. 08:46
1/5 anonim válasza:
"Megbizhato vagyok, sosem csaltam meg 1 baratnomet se. De igaz, hogy 1 komolyabb kapcsolatom volt eddig."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2022. aug. 28. 12:01
2/5 anonim válasza:
Undorító ez a fajta "ismerkedés":D
Szégyen
2022. aug. 28. 13:42
3/5 anonim válasza:
Azok fogják a legkevésbé komolyan venni a kérdést akikhez elvileg szól,és tök jogosan
2022. aug. 28. 13:46
4/5 anonim válasza:
Na hány kiló vagy mondjad el nekem légyszíves.
Köszönöm.
2022. aug. 29. 07:18
5/5 Senior Séf válasza:
Jaj, bazki, megint kezded? Azt hittem, már kinőttél belőle tavaly.
2022. aug. 30. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!