Milyen fajta képek fognak meg, milyen kép legyen a legelső? Milyen bio a jó/érdekes/figyelemfelkeltő? Mi az amit szerettek ha fel van tűntetve bioban és mi az amit ha láttok benne akkor azonnal megy a balra húzás?
Eddig sok hasznos dolgot nem tudtam meg. Legyek tökéletes és akkor nem lesz gond. Kaphatok valami normális/reális választ ténylegesen korombeli lányoktól?
2022. aug. 26. 10:47
12/18 anonim válasza:
Én már megtaláltam a páromat a Tinderen. Nem volt túl "részletes" a profilja, beírta iskolának a "bmeme"-t, ami számomra megért egy mosolyt. A képein ingben volt és hosszabb haja/borostát viselt. Szerintem az igényes megjelenés számít, személy szerint nem szeretem a félmeztelen, strandolós képeket, én sem tettem volna ki ilyet. (elég proló és sör-csöcs-Balaton feelingje van). Szerintem nincsen tuti tipp, a kérdés az, hogy milyen kolleginák érdeklődését szeretnéd felkelteni, illetve milyen céllal. Szerintem érdemes bemutatnod a hobbid kép formában, úgy, hogy te is szerepelj rajta, állíthatsz be zenét, hátha valaki másnak is ez a kedvence. Nem írnék túl hosszú biot, sajnos az emberek nagy része az első kép alapján dönt, megannyiszor láttam a barátnőimet 2 sec/profil gyorsasággal pörgetni az appot, én mindig is az átolvasós, nézegetős fajta voltam. Sok szerencsét!
2022. aug. 26. 11:20
13/18 anonim válasza:
Köszönjük utolsó! Végre egy normális válasz.
2022. aug. 26. 11:38
14/18 anonim válasza:
Csak egy egyszerű jó tanáccsal szolgálnék számodra. A tinder profilodat állítsd magadhoz, és ne magadat a tinderhez. Ha önmagadat adod ott is, olyannak amilyen valójában vagy, akkor aki ott téged választ az valóban téged fog szeretni a hétköznapi életben is, és nem kell energiát pazarolnod sem egy látszat kép fenntartására, ami előbb-utóbb úgy is összeomlik, sem másra ami csak fölösleges giccs, és kiszipolyoz. Ha nem vagy egy kirakat ember, és úgy talál be valaki, akkor sokkal boldogabbak lesztek együtt, és tartósabb dolgot tudtok együtt felépíteni, mint sem már a kapcsolat alapja is csak valami nem valós látszat izére tennétek, építkeznétek... Remélem megragadhatóan sikerült leírnom a mondanivalóm lényegét. Sok sikert kívánok.
29/F
2022. aug. 26. 13:24
15/18 anonim válasza:
Én az 1. Vagyok.. 21/L nem értem mi bajod a válaszommal, engem az ilyen férfiak fognak meg
2022. aug. 26. 23:18
16/18 anonim válasza:
És nincs is ezzel semmi baj, rengeteg ilyen típusú liba van.
2022. aug. 26. 23:30
17/18 anonim válasza:
#15 kicsit sem tűnsz kamusnak.. Mellesleg, ha tényleg te vagy az 1-es, akkor a helyesírási szótár is megfoghatna a félmeSZtelen testű, strandoló, egyetemet végzett, izmos férfiak helyett :D
2022. aug. 26. 23:59
18/18 anonim válasza:
Pár év azt örültök majd egy far hátas szenyának is jányok, avagy te fuxos gyúrós
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!